Yardım James Donkey 710 vs Gamepower Medusa

beritankorkusuz

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,695
Merhaba dostlar ,
Bu kulaklıkları yayında kullanacağım ve mikrofonu ses kalitesi, sağlamlığı vs .İyi olmalı. Aranızda kullanan var mı , ya da varsa nasıl bir deneyim sunuyor . Şimdiden teşekkürler

Merhaba dostlar ,
Bu kulaklıkları yayında kullanacağım ve mikrofonu ses kalitesi, sağlamlığı vs .İyi olmalı. Aranızda kullanan var mı , ya da varsa nasıl bir deneyim sunuyor . Şimdiden teşekkürler
Medusa kullanıyorum.
JD 710 satın al.

JD 710 çok daha ergonomik

Merhaba dostlar ,
Dostum bence ikisi aynı kulvarda değil Medusa'nın rakibi 712 bence. 710'a göre bence daha iyi çünkü üzerinde ses kartı var ve incelemelerden baktığım kadarı ile mikrofonları hemen hemen aynı. Fakat 712 Medusa'dan daha iyi bence.

Merhaba dostlar ,
Ben James Donkey 710 kullanıyorum ses ve mikrofon kalitesi çok iyi fakat oyunlar da ses kasma yapamıyorum yani çok ses var ama örneğin adamın nereden geldiğini duymuyorsun çok karışık geliyor ses

Ben Medusa kullanıyorum 2 3 ay önce 140 TL'ye almıştım şuan fiyatları nasıl ona bakıp on göre almak lazım. Ama Medusa hakkındaki düşüncelerimi belirtiyim.
Aşırı aşırı aşırı yüksek ses. Kulaklığı kafandan çıkarım full sese aldığında hoparlör olarak kullanabiliyorsun. Ben video izlerken genelde öyle yapıyorum. Ama ilginç kısmı nasıl bir yalıtım varsa arkadaşımın kafasına takıp full ses açtığımda zırnık ses vermiyor dışarı.
Sanal 7.1 konusunda başarılı buluyorum şahsen pubg'de gayet iyi yön veriyor.(1000 TL'lik kulaklık kullanmadım hiç onlarla kıyaslamıyorum zaten)
Gerçekten dayanıklı bir kulaklı kırmak istesen bile zor.
Uzun süreli kullanımda sün deri bı tık terletiyor ama aman aman rahatsız olmadım hiç.
Tek renk yeşil aydınlatmalı çizgileri var , estetik olsa da renkli RGB li bir kulaklık değil.
Mikrofonu gerçekten başarılı, sesi temiz ve net alıyor.
Kısacası performans: çok iyi/ arganomi: fiyatı için iyi denilebilir / tasarım: ok / mikrofon: süper

Yukarıdaki yorumda hep artıları anlatılmış.
Ben de eksileriyle anlatayım.

Medusa şu an 200-250 TL arasında satılıyor. O fiyata değmez.
Ben ürünü 90 TL'ye aldım. Benzer indirimler bulunursa alınır.
Screenshot_27.webp

Girip bakman lazım ben 130 tl ye James Donkey 710 aldım mesela

Geri