Gigabyte 1660 superr

Link olsa şimdiye stokları bırakırlar mı sence? Elbette bitmiştir. Takip etmelisiniz malesef. Ayrıca geçtiğimiz aylar derken bu mining sıkıntısı başlamadan öncesi ise şu an öyle bir fiyata ürün bulmak imkansız. Stoklar düzelirse tekrar indirimli ve düzgün fiyatlara bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Görüntüsüne bakicaktimda ondan link istedim

Görüntüsüne bakicaktimda ondan link istedim
1614897247892.png

Ocak ayında bile uygun fiyata ürünler vardı. Şubatla birlikte fiyatlar uçtu zaten. Kasım diyorsunuz, imkansız o fiyatlara bulması.
Şu an 2. el olarak bile fiyatları uçmuş durumda.

1660 SUPER OC var 1 senedir kullanıyorum hiç bobin sesi falanda yok tam yükteyken sessizde çalışıyor bence başarılı

Ocak ayında bile uygun fiyata ürünler vardı. Şubatla birlikte fiyatlar uçtu zaten. Kasım diyorsunuz, imkansız o fiyatlara bulması.
Neden imkansız olsun? Bence gayet imkanı var. Stoklar yenilenirse oluru var bence.

Neden imkansız olsun? Bence gayet imkanı var. Stoklar yenilenirse oluru var bence.
Tekrarlamaya gerek yok, Google arama kısmına yazıp aratınız ve yeni fiyatları görünüz. Malesef uçtu fiyatlar. Piyasada kart yok.
Piyasanın düzelmesi mining ölmesine ve sonrasın bir süre boyunca stokların düzene girmesiyle olur. Bu da çok uzun sürecek.

Tekrarlamaya gerek yok, Google arama kısmına yazıp aratınız ve yeni fiyatları görünüz. Malesef uçtu fiyatlar. Piyasada kart yok.
Piyasanın düzelmesi mining ölmesine ve sonrasın bir süre boyunca stokların düzene girmesiyle olur. Bu da çok uzun sürecek.
Hocam, ben mi bir şeyi eksik yazıyorum; siz mi okuyamıyorsunuz anlayamadım. Zaten her iki mesajımda da "stoklar düzelirse" yazdım.

Hocam, ben mi bir şeyi eksik yazıyorum; siz mi okuyamıyorsunuz anlayamadım. Zaten her iki mesajımda da "stoklar düzelirse" yazdım.
Siz sanırım anlamıyorsunuz. Stoklar kısa sürede düzelemeyecek diyorum mining bitse bile. Çok uzun sürer diyorum. Bekleyebilirseniz o döneme kadar yeni kartlar çıkacak, eskisi 2. el olarak satılır ancak. Sıfır olarak zaten bulamayacaksınız bu kartları. Tabii eğer bu kartlar hala üretiliyor olursa onu bilemeyeceğim, ancak üretimden kalkar bu kartlar zaten mining 1 sene daha böyle devam ederse.

Siz sanırım anlamıyorsunuz. Stoklar kısa sürede düzelemeyecek diyorum mining bitse bile. Çok uzun sürer diyorum. Bekleyebilirseniz o döneme kadar yeni kartlar çıkacak, eskisi 2. el olarak satılır ancak. Sıfır olarak zaten bulamayacaksınız bu kartları.
Beyler kavga etmenize gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,209,653
Üyeler
195,103
Son üye
SaintCommunity
Geri