🔥İndirim Aliexpress Bedava Ürün Alma Kes Onu Kampanyası

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
hocam o kol için 32tl ödemeye değer mi emin değilim şimdi
onu ben bilemem siz karar vereceksiniz normalde resmi kanunlarda ürünün yüzde 20'si gümrük vergisi olarak yansıtılır ama bizim ülkemizde resmi kanunlar geçmiyor sanırım

Tek tıklamayla TRY 155.95 alın ! #AliExpressbonus #BonusBuddies
Ödülünüz aktif hale getirilmeyi bekliyor.

Traş makinesini aldım bakalım,
Bilgilendirme için teşekkürler.
3.2TL ödedim bu arada.
Hayırlı Olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aliexpress Kes Onu Telegram Grubu Kuralımmı?

Son düzenleme:
Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!

Destek olabilecek

@şahinbaran

Knk yeni kullanici kisminda saat vardi tıkladım hemen al dedi böyle şimdi bu ücretsiz mi
Screenshot_20210305-014051_Chrome.jpg

Knkm bu ürün turkiyeye gelmiyormus baska ürun buldum ücretsiz hale getirdim arkadaşlarımla ödeme kisminda toplam 5 dolar diyor bunu ödiyince bidaha kapida bisry ödemicem dimi

Son düzenleme:
Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!

Destek olabilecek

@şahinbaran

Knk yeni kullanici kisminda saat vardi tıkladım hemen al dedi böyle şimdi bu ücretsiz mi
Alıntıyı görüntüle

Knkm bu ürün turkiyeye gelmiyormus baska ürun buldum ücretsiz hale getirdim arkadaşlarımla ödeme kisminda toplam 5 dolar diyor bunu ödiyince bidaha kapida bisry ödemicem dimi
Evet ödemiyeceksiniz

Bedava ürün alma 2 gelsin mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri