hocam pcde kes onu bölümünü göremedim nerede olduğunun fotosunu atar mısınKes Onu Bölümünden Alabilirsiniz İstediğiniz Ürünü Yeni Kullanıcı Bölümünden 1 Kuruşa Tek Tıklamayla Alabilirsiniz Bugünün Fırsatları Bölümünde İse Arkadaş Davet Etme Sayısı Üründen Ürüne Değişiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef Satın Alırken Alınıyor Vergi
Nasıl Hangi Duruma?
Ürünü Seçin Ödeme Kısmına Gidin Adres Ve Ödeme Bilgilerini Yazın Verginin Kaç TL Olduğu Yazıyor
Bu Yöntem İle Bir Sürü Ürün Aldım Bedava Alma Şeyi Gerçek Wish Sitesinde Gibi Yalan Değil
İlk seçimi mağaza kuruşa düşürdü benim de traş makinesi 8 kuruş oldu bugün Türkiye'ye aras kargoya geldi sıkıntı yokhocam pcde kes onu bölümünü göremedim nerede olduğunun fotosunu atar mısın
arkadaşlar ben hiçbişi yapmadan 0.08kr a indi normal mi yoks asıkıntı mı var kol seçicektim
hocam yeni kullanıcı kısmı da yok kes onu bölümünde sadece bugünün fırsatları var ve sipariş onayında 32tl dedi en sondaİlk seçimi mağaza kuruşa düşürdü benim de traş makinesi 8 kuruş oldu bugün Türkiye'ye aras kargoya geldi sıkıntı yok
Ben böyle aldım 12 TL vergihocam yeni kullanıcı kısmı da yok kes onu bölümünde sadece bugünün fırsatları var ve sipariş onayında 32tl dedi en sonda
hocam uygulamadan girdiğinizde yeni kullanıcılar için bölümünü seçtiniz mi peki yani seçtikten sonra mı 0 olduBen böyle aldım 12 TL vergi
Bilmiyorum ki girdim kes olanı açtım ürünü seçtim bedava dedi aldımhocam uygulamadan girdiğinizde yeni kullanıcılar için bölümünü seçtiniz mi peki yani seçtikten sonra mı 0 oldu
Kart yok yinede bakamaz mıyımBenimki teslim edildi hala varış ülkesine ulaştı yazıyor satıcılar geç güncelliyor
Alınıyor
Adres ve ödeme yöntemini yaz
Kaç TL vergi verdinBilmiyorum ki girdim kes olanı açtım ürünü seçtim bedava dedi aldım
Kaç TL odedin bende de 8 kuruş tras Makinesiİlk seçimi mağaza kuruşa düşürdü benim de traş makinesi 8 kuruş oldu bugün Türkiye'ye aras kargoya geldi sıkıntı yok
Maalesef sadece telefon ve tabletlerdeBilgisayardan oluyor mu?
Hayırlı Olsun Nasıl? Babam Bana Bedavaysa Şu Traş Makinesini Al DemiştiGeldi aynısı harbiden
Kart olmadan bakabilirsiniz ama alamazsınız maalesefKart yok yinede bakamaz mıyım
Kaç TL vergi verdin
Kaç TL odedin bende de 8 kuruş tras Makinesi
O bölümü seçerseniz tıklarsanız kimseyi davet etmeden alabilirsinizhocam uygulamadan girdiğinizde yeni kullanıcılar için bölümünü seçtiniz mi peki yani seçtikten sonra mı 0 oldu
Yeni hesap açman lazımhocam yeni kullanıcı kısmı da yok kes onu bölümünde sadece bugünün fırsatları var ve sipariş onayında 32tl dedi en sonda
Mağazanın size verdiği indirime ve ürüne göre değişirzor seviyedeki bir ürünü yeni hesapta kaç davetle alabilrim
asıl hesabım ile kaç davet ile alabilirim???
@ŞahinBaşaran
zor seviyedeki bir ürünü yeni hesapta kaç davetle alabilrim
asıl hesabım ile kaç davet ile alabilirim???
İşten çıkayım deneyeceğim bakalımHayırlı Olsun Nasıl? Babam Bana Bedavaysa Şu Traş Makinesini Al Demişti