Amazon JP Den Gigabyte RTX 3060 Aldım !!!

Ben evin adresini girmeye çalışıyorum ama sadece ingiliz karakterleri kullanıcaksın diyor.şimdi ben nasıl adresimi gircem ya?
Senin için üzüldüm:(
ı,İ,ü,ç gibi harfleri kullanma

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Biraz korkarakta almış olsam artık aldım umarım başına bir şey gelmeden teslim olur

bu arada toplam 5650 TL Tuttu

kart açık mı diye sanırım kontrol etmek maksadıyla 0.08 Kuruş çekti parayı kargoya verildikten sonra çeker diye tahmin ediyorum

almak isteyen olursa diye linkini bıraktım

edit hesabım bloklandı sonra onlara ulaştım ve hesabımı 10 dakika içinde tekrar açtılar şuanlık bi sıkıntı yok
Alıntıyı görüntüle
hayırlı olsun Nasıl Aldın Banada Yardımcı Olurmusun

Hocam dümdüz hesap oluşturdum sonra sipariş vere tıkladım kart bilgilerimi ve adresimi girdim zor bir şey değil
peki senin paran türk parası o nasıl oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam dümdüz hesap oluşturdum sonra sipariş vere tıkladım kart bilgilerimi ve adresimi girdim zor bir şey değil
https://www.amazon.co.jp/-/en/GeFor...ds=msi+geforce+rtx+2060&qid=1614925520&sr=8-1 ben bunu alcamda kaç tl 6k param var

Hayır hocam basitçe anlatayım
Eğer ürünün satıcısı ve göndericisi Amazon ise fazladan gümrük vergisi vs ödemezsiniz her vergiyi sepette ödüyorsunuz

Eğer 1'den fazla ekran kartı alırsanız(ekran kartı için geçerli bu)gümrük sizden vekaletname istiyor bunu da noterden çıkarmak gerekiyor o da parayla çıkıyor fazladan para ödüyorsunuz bu ödediğiniz ücreti Amazon karşılıyor mu bilmiyorum ama durum bu.
Vergiyi alışverişte ödemen için illa amazon satıcı olması gerekmiyor. Bazı mağazalarda buna dahil. Hatta çoğu.

Neden kapansın ki? Ship to Turkey diyor. Turkiyeye gönderilme imkanı var ki öyle yazmışlar
Hocam nerdeyse herkesin hesabı kapatılıyor ship to Turkey ile alakalı değil

Geri