Eski laptop'uma hangi windows sürümünü kurmalıyım?

İlla Windows istiyorsan 8.1 kur.

W10 HOME öneririm.

8.1 iyiydi yine ama Win 7 kadar değildi bence Wİn 7 kurup KasperSky kullanmak en mantıklkısı
lütfen gereksiz bilgilerinizi ve yanlış bilgilerinizi millete iletmeiyn win 7 de grafik olarak bitik durumda win7 < win8/8.1 kesinlikle win7 çok eski sistem olmadıkça kurulmamalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır. İso dosyasını nereden bulabilirim?
ben sana atıyorum.

lütfen gereksiz bilgilerinizi ve yanlış bilgilerinizi millete iletmeiyn win 7 de grafik olarak bitik durumda win7 < win8/8.1 kesinlikle win7 çok eski sistem olmadıkça kurulmamalı.

ben sana atıyorum.
Ayrıca hangi sürümü kurayım?

windows 7 64 bit

Ayrıca hangi sürümü kurayım?
windows 8.1 kurun daha gelişmiştir sistemi güncelleyin yeterli driverları kurun.

Ne anlatıyorsun? Adam zaten 10 kullanıyormuş.
bu kadar mı bilgisiz olur bi insan bende kullandım bazı driverlar desteklemiyor kardeşim sen kime ne anlatıyon. kurmasında sıkıntı yok.

windows 8.1 kurun daha gelişmiştir sistemi güncelleyin yeterli driverları kurun.

bu kadar mı bilgisiz olur bi insan bende kullandım bazı driverlar desteklemiyor kardeşim sen kime ne anlatıyon. kurmasında sıkıntı yok.
W10 driver mı desteklemiyor? Adam zaten 10 kullanıyormuş görmedin mi?

Uygunsuz davranış
W10 driver mı desteklemiyor? Adam zaten 10 kullanıyormuş görmedin mi?
Kardeşim kıtmısın ? Anlamada sıkıntı mı var ? çoğu driver win 10 da uyumlu değil eski sistem delirtme insanı boş boş konuşma bilgi kirliliği oluşturuyon.

Geri