5.000₺ Telefon önerisi

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
788
Arkadaşlar 5 bin TL bütçem var telefonum eskidiği için yenisine ihtiyacım var arada kaldığım iki model var Samsung Galaxy S20 FE ve Xiaomi mi 10T önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum...

Xiomi alma ben pişmanım aldığıma uygulamayi kapatıyorum arkada silik yazılar çıkıyor

Arkadaşlar 5 bin TL bütçem var telefonum eskidiği için yenisine ihtiyacım var arada kaldığım iki model var Samsung Galaxy S20 FE ve Xiaomi mi 10T önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum...
O kadar çıkmadan Note 10 Lite alabilirsin brn memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sende sıkıntı çıktı diye herkeste olacak diye bir şey yok.
F/P LCD ekranlarda yaygındır Note 8 Proda çıkmazken Mi a1de çıktı şans işi xiaomiden Lcd almak

@Naci sorun yaşadın diye haterlık yapma :) Belli isimleri var LCDlerin internetten araştırsan bulurdun kolayca , Mi note 10 Lite çok iyi telefon :) 3500-4000 lira bandında fotoğraf çeken , oyun oynayan biri olarak her şeyiyle bana yetiyor ,ekranı da amoled ghosting olmuyor o yüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi den sponsorlukmu aldın
Hayır almadı sizde probşem çıkmış araştırmadan almışsanız biz napalım :D Geçin köşenize Xiaomi öyle kötü böyle kötü diye anlatın birbirinize

Xiaomi den sponsorlukmu aldın
Hayır. Toplam 3 4 tane Xaomi kullanan tanıdığım var hiçbiri sorun yaşamadı. Ayrıca yorumlarına baktığımda da sorun yaşayanla karşılaşmadım.

@Stwos Bozuldun mu?

Geri