Üniversite Sınavına 4 ay Kaldı

ahmetefeckr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
334
öncelikle girecek arkadaşlara başarılar diliyorum bende bu sene gireceğim ama aşırı bir gerginlik kaygı bastı son 2 haftadır geceleri falan bayağı basıyor sizce kafamı nasıl dağıtabilirim öyle çok çalışmamazlıkta yapmıyorum yani ama sürekli kafamda ya yapamazsam diye

öncelikle girecek arkadaşlara başarılar diliyorum bende bu sene gireceğim ama aşırı bir gerginlik kaygı bastı son 2 haftadır geceleri falan bayağı basıyor sizce kafamı nasıl dağıtabilirim öyle çok çalışmamazlıkta yapmıyorum yani ama sürekli kafamda ya yapamazsam diye
Müzik

onu yapıyorum ama o da anlık 3 5 dk sürüyo
Ben genelde youtube da liste yapiyorum kendi halinde çaliyo 15 20 şarki arada dinlenmek istersen kafa yormiyicak oyunlara 1 2 saat ayirabilirsin

Ben yapamaya
cağım yerine ben yapacağım ve istediğim puanı alacağım diye motive edebilirsin bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,763
Üyeler
191,161
Son üye
eaytekin
Geri