Neler Yeni

Üniversite Sınavına 4 ay Kaldı

ahmetefeckr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Ahmet Efe Çakır
öncelikle girecek arkadaşlara başarılar diliyorum bende bu sene gireceğim ama aşırı bir gerginlik kaygı bastı son 2 haftadır geceleri falan bayağı basıyor sizce kafamı nasıl dağıtabilirim öyle çok çalışmamazlıkta yapmıyorum yani ama sürekli kafamda ya yapamazsam diye

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
öncelikle girecek arkadaşlara başarılar diliyorum bende bu sene gireceğim ama aşırı bir gerginlik kaygı bastı son 2 haftadır geceleri falan bayağı basıyor sizce kafamı nasıl dağıtabilirim öyle çok çalışmamazlıkta yapmıyorum yani ama sürekli kafamda ya yapamazsam diye
Müzik

ahmetefeckr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Ahmet Efe Çakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
onu yapıyorum ama o da anlık 3 5 dk sürüyo
Ben genelde youtube da liste yapiyorum kendi halinde çaliyo 15 20 şarki arada dinlenmek istersen kafa yormiyicak oyunlara 1 2 saat ayirabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Habes Maymunu
Ben yapamaya
cağım yerine ben yapacağım ve istediğim puanı alacağım diye motive edebilirsin bence.

Top Bottom