Bir sorum var bende ps4 alicamda slim 2 yil garantisi bitene kadar termal macun fln sıkınti çikarirmi garantiden sonra yaparim artikTernal macun fan temizliği termal pad
3lü kuvvet gibi
Yap performans fiuwwwww
Slimmi promu acaba bende slim düsünüyorumda fps sorunu çekermiyimps4 5 yıldır kullanıyorum hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım god of war da yada unchurted 4 kasma donma var ama tlost2 açtığımda yağ gibi bunun çözümü varmı
Benim pek yeni olsun fln takintim çok yokya ps4 bende çok ukte kaldi oyunlarini alip sessizliğe kendimi birakmak istiyorumbence ps4 alma paranı biriktir ps5 ikinci elden al
daha da normal hocam slimde üstüne küçük iyileştirmeler yapılıyor fps'e zaten.slim değil hocam fat kasa
Hocam ben 7 senedir termal macununu değiştirmiyorum daha yeni değişicek inşBir sorum var bende ps4 alicamda slim 2 yil garantisi bitene kadar termal macun fln sıkınti çikarirmi garantiden sonra yaparim artik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Slimmi promu acaba bende slim düsünüyorumda fps sorunu çekermiyim
Ps4 de gow serisine pek ilgi duymuyorum slimde düsüklükler olsa sikinti etmem glbHocam ben 7 senedir termal macununu değiştirmiyorum daha yeni değişicek inş