60₺ Civarı Oyun Önerisi

Vayss

80+
Reaksiyon skoru
114
Oynayacak oyun bulamıyorum 60₺ bütçem var hikayeli, online fark etmez kafa dağıtmalık olsun
Sadece steam

Yarış oyunları seviyorsan F1 2020.

• Beğen
Reaksiyonlar: erny
Sea of thieves. Oyunu "ya bu oyunda gelişilmiyorki ne diye oynuyoruz" diye saçma bir sebeple bırakmazsan eğer rahat 1000 saatin var.

Sea of thieves. Oyunu "ya bu oyunda gelişilmiyorki ne diye oynuyoruz" diye saçma bir sebeple bırakmazsan eğer rahat 1000 saatin var.
aklımda şuanlık o var

Witcher 3 var ama oynayasım yok karakter kontrolleri falan saçma geliyor bana göre oyun değilmiş

aklımda şuanlık o var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Witcher 3 var ama oynayasım yok karakter kontrolleri falan saçma geliyor bana göre oyun değilmiş
Olurda alırsan discorddan soru sorabilirsin TouKhan#0471

Kingdom Come Deliverance ( çok vakit geçiremedim fakat hikayesi ve oynanışı farklı bağlayabilir kendine) (grafikler fena değil, hissiyat 7/10)
Age of Empires ( bence eskimeyen ve hala zevk veren oyunlardan biri 2006 dan beri oynarım) (Definitive de sürekli bina yıkmak istiyorum çok güzel olmuş animasyonları)

Mount and Blade ( Zamanın nasıl geçtiğini farketmezsiniz.- Bütün serileri ve modları dahil) (bannerlordda grafikler güzel diğerlerinde fena değil ama oyun sarıyor aşırı zevkliler)

Cities Skylines ( yollar hep sıkıntılı oldu bi çözemedik trafiği)

Ark ( arkadaşlar ile sarabilecek bir oyun aksi takdirde sıkılabilirsiniz)

The Forest ( arkadaşlar ile sarabilecek bir oyun aksi takdirde sıkılabilirsiniz)

Farming Simulator ( arkadaşlar ile sarabilecek bir oyun aksi takdirde sıkılabilirsiniz)

Hook (Bu gerçekten garip fiyatını bilmiyorum ama bir yerden sonra beynin yanıyor)

Stardew Valley ( Tatlı bir çiftlik oyunu güzel zaman geçiriyor)

Raft ( arkadaşlar ile sarabilecek bir oyun aksi takdirde sıkılabilirsiniz)
Not : yapım yılları bakılmaksızın yazılmıştır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,657
Üyeler
188,972
Son üye
glsmmmzgn
Geri