Arkadaşım valorantta 3 ay ban yedi ?

Yiğit Beren

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,785
hile falan kullanmıyor bilgisayarda herhangi bir hile yok. bu yeni gelen afk politikasından yemiş olabilir mi ? bir abimiz hile ile oynuyordu onla maç girdiği için mi ban yedi ? yoksa sürekli pc ci kapanıyordu ondan mı ban yedi ?

valorant destek bunlar hakkında bilgi vermiyor neden yemiş olabilir bu arada hile olan abimizi biz reportladık yani hile kendinizzi boostlandırmışsın diye yazmayın ve bende onla girdim ama ban yemedim

bug yapmış olabilir mi ? yeni omen ve yoru bugları vardı

ban yiyen kimse de hile kullanmıyor :D Allah'ın işi işte ne dersin

ban yiyen kimse de hile kullanmıyor :D Allah'ın işi işte ne dersin
yok hocam gerçekten kullansa belli olurdu herhangi bir 3.part yazılım bulunduğuna dair bir bilgide verilmedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

makro kullandı mı ?
hayır şöyle yazıyor çok para yatırılmış bir hesap olduğu için hile kullanmaz main hesabında

Ekler

• unknown (3).png
    unknown (3).png
    534 KB · Hit: 120
hile falan kullanmıyor bilgisayarda herhangi bir hile yok. bu yeni gelen afk politikasından yemiş olabilir mi ? bir abimiz hile ile oynuyordu onla maç girdiği için mi ban yedi ? yoksa sürekli pc ci kapanıyordu ondan mı ban yedi ?

valorant destek bunlar hakkında bilgi vermiyor neden yemiş olabilir bu arada hile olan abimizi biz reportladık yani hile kendinizzi boostlandırmışsın diye yazmayın ve bende onla girdim ama ban yemedim
Ban yediğini nerden öğrendi öyle sistem mesajı gibi trol ban yediniz mesajalr atabiliyorlar

Hile kullansa böyle bir konu açar mı sence ?
Ondan bahsetmiyorum ban yiyen kim olsa hile kullanmadım , hesabı satın almıştım , arkadaşa vermiştim gibi şeyler söylüyor :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,452
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri