Yardım Yardımlaşma Aliexpress Kampanyası! 8 TL'ye 300 TL'lik Klavye+Mouse Set Almak!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Mağazanın belirlediği ürünler var hergün değişiyor ve orda yazan fiyatlarda gerçek değil indirim gerçek ama klavye 300tlden drone 2000tlden düşmüyor müşteri çekmek için yazılmış ben sadece masa saati aldım diğerleri için uğraşmaya değmez
bir termos beğendim üstünde derece filan vardı ondan dolayı kaldım ortada alsam mı almasam mı diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca bu kolay ürünler dışında zor ürünleri filan nasıl alıyoruz?

Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!

(yapan yazsın bana bende yapıcam)
Yaptım Son 1 Kişi kaldı benim için

Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!

Arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim

%99 indirim mi!

Ekler

• Screenshot_2021-03-07-19-56-49-560_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_2021-03-07-19-56-49-560_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    529.5 KB · Hit: 60
%99 indirim mi!

99.99 çok az kaldı yardım edip alintilayin bende yardım edeceğim

Ekler

• Screenshot_2021-03-07-19-56-49-560_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_2021-03-07-19-56-49-560_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    529.5 KB · Hit: 59
%99 indirim mi!

Tıklama hakkı olan Tiklasin lütfen

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,304
Üyeler
190,726
Son üye