TeşekkürlerAF kullanıcıların koydugu bir isim 1600 14 nm iken bızım dedıgımız 1600 AF 12nm
ryzen AF demıyor ona yalnız bılgın olsunNe kullanıcı ismi?1600af 12nm üretim teknolojinisi ile yenilenmiş yeni versiyon diyebiliriz.AF 2.nesildeki çekirdeğin adı.
AF demiyorda ne diyor?12nm ile üretilmeye başlandığı için 1600af denmiyor mu?ryzen AF demıyor ona yalnız bılgın olsun
AF olarak geçmiyor yenılenmış ryzen 1600 diyorlar AF resmi bir isim degılAF demiyorda ne diyor?12nm ile üretilmeye başlandığı için 1600af denmiyor mu?
Ben hiçbiryerde yenilenmiş dendiğini duymadım gerek satıcılar gerek editörler hep 1600af demişlerdir.yenılenmış ryzen 1600 diyorlar
donanım arşivinin bu işlemciyi ilk inceleme videosunu izleBen hiçbiryerde yenilenmiş dendiğini duymadım gerek satıcılar gerek editörler hep 1600af demişlerdir.
uydurmayı bırakmanı onerırımBen hiçbiryerde yenilenmiş dendiğini duymadım gerek satıcılar gerek editörler hep 1600af demişlerdir.
Orda yenilenmiş diyebilir ancak işlemci resmi olrak 1600 AF diye geçiyor ve o zamanlar o isim yaygın değildi.donanım arşivinin bu işlemciyi ilk inceleme videosunu izle![]()
Dostum ne uydurması Technopat Sosyal de geçirdiğim zaman hakkında konuşuyorum.Herkezin dilinde,moderatörlerde hep 1600af demiştir.uydurmayı bırakmanı onerırım