eşşek herif
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,394
Arkadaşlar elraen sistem topladığında bir arkadaş böyle bir yorum yapmış, sizce fanboy olmama ihtimali nedir?
Fanboyluk heryerde var bu arkadaşta besbelli fanboy tarafsız Olcan aga adaletli olcanArkadaşlar elraen sistem topladığında bir arkadaş böyle bir yorum yapmış, sizce fanboy olmama ihtimali nedir?
Alıntıyı görüntüle
Bende 2 yıllık takipçi ve 6 aylık abonesiyim Elraenn'in ama ben böyle değilim.Arkadaşlar elraen sistem topladığında bir arkadaş böyle bir yorum yapmış, sizce fanboy olmama ihtimali nedir?
Alıntıyı görüntüle
Uuuuwww korktumArkadaşlar elraen sistem topladığında bir arkadaş böyle bir yorum yapmış, sizce fanboy olmama ihtimali nedir?
Alıntıyı görüntüle
Lna çok iyiArkadaşlar elraen sistem topladığında bir arkadaş böyle bir yorum yapmış, sizce fanboy olmama ihtimali nedir?
Alıntıyı görüntüle
Bunlar fanı olduğu yayıncılar ne dese savuncak araştırmadan düşünmeden kabul eden kişilerBende 2 yıllık takipçi ve 6 aylık abonesiyim Elraenn'in ama ben böyle değilim.
Bunlar işin cıvıkını çıkaranlar.
Korsaaancı Göörkem!Bunları takma bırak istediğini alsın daha usb ile windows kurmayı bilmiyor .d
900 liralık Windows' da da USB ile kuruyosun veya CD. Kod var onu yazıyosun. Ben USB ile kurdum kod vardı bende. Ama şuan koda bile ihtiyaç yok.Korsaaancı Göörkem!
Yaw gül geç! Saat 23 den itibaren sadece yüzeysel düşünüyorum. Beyin bir alt frekansa geçiyor.900 liralık Windows' da da USB ile kuruyosun veya CD. Kod var onu yazıyosun. Ben USB ile kurdum kod vardı bende. Ama şuan koda bile ihtiyaç yok.