Driver kuramıyorum

Reaksiyon skoru
1
Bilgisayarımda hd 4350 ekran kartı var.Asus R7 240 takmak istiyorum ama ekran kartını takıyorum görüntü olmadığı için driver kuramıyorum.teamvieweri denedim belkiğ hdmı olur diye onu denedim ekran kartını takmadan önce driveri indirmeye de çalıştım olmadı.Yardımcı olarsanız sevinirim.Teşekkürler.

Anakart: Foxconn 2ABF
İşlemci: İntel Core İ3 2120
Ekran Kartı: Radeon Hd 4350
Takmak isteediğim: Asus R7 240 2Gb

Bilgisayarımda hd 4350 ekran kartı var.Asus R7 240 takmak istiyorum ama ekran kartını takıyorum görüntü olmadığı için driver kuramıyorum.teamvieweri denedim belkiğ hdmı olur diye onu denedim ekran kartını takmadan önce driveri indirmeye de çalıştım olmadı.Yardımcı olarsanız sevinirim.Teşekkürler.

Anakart: Foxconn 2ABF
İşlemci: İntel Core İ3 2120
Ekran Kartı: Radeon Hd 4350
Takmak isteediğim: Asus R7 240 2Gb
Kafam karıştı. Güvenli Kip de görüntü gelmiyor mu?

Bilgisayarınızdan hd4350 nin driverini kaldırıp deneyebilirsin. ama üzerime suç almak istemem düzeltemezsen sorun olmasın :)) sadece tavsiye veriyorum

Kafam karıştı. Güvenli Kip de görüntü gelmiyor mu?
yani güenli kipi bilmiyorum tam olarak ama
benim bildiğim pcı-e 2.0 anakart 3.0 ekran kartını destekliyor
bir bilgisayarcıya sordum adam anakarttan vazgeç dedi iki türlüsü de mantıksız yani
benim ekran kartını normal şartlarda açması lazım driver eksikliği var onu da halledemiyorumdriver cd si var ama görüntüyü hani ekran kartından alıyoz ya anakartın vgasında görüntü gelmiyor gelse ordan takıp driver açıcam o da olmuyor tıkandım kaldım sizce bilgisaarcıya götürmem mi gerek

Götürseniz daha iyi olabilir.

sizce bilgisaarcıya götürmem mi gerek
Götürmeyin. Bilgisayarcıların %90'ı bakkaldır, bilgisayarın B'sinden anlamaz; işi gücü parça çalmak, vida arttırmak olur.

DDU ile eski sürücüyü kaldırmayı denediniz mi?

Yazılımı indirin, sistemi güvenli modda açın ve çalıştırın. Aşağıdaki rehberi uygulayarak eski AMD sürücüsünü kaldırın.
Ardından AMD'nin kendi sitesinden R7 240 sürücüsünü indireceksiniz.

Bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırız.

teamvieweri denedim
Teamviewer bir sürücü veya sürücü kurma programı değildir.

Geri