1200TL Anakart Önerisi

Skynel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
9,263
Dostlar 1200TL'ye B550 a Pro sipariş ettim Amazon germanyden ama tam tamına 8 gün oldu hala kargoya verilmedi sizin önerebileceginiz bir anakart var mı Max 1200 daha üstüne cidden çıkamam ne olur ne olsun bekleyeceğim yine ama bir sıkıntı var belli ekran kartı bile 4 günde verildi.

Msi b550 gaming edge (yanlış hatırlamıyorsam ismi böyleydi)

Bence gelir ama o anakart.
Hocam ne yapayım 8 gün oldu kargoya verilmedi sevkiyat işlemleri tamamlandı diyorlar iki günden beri kargo firmasının alması bekleniyor altı üstü kargolayacaklar bu kadar zor olmamalı

Yani bak kargolasınlar desinler ki 10 15 gün sonra gelecek tamam diyeceğim ama kargolanmıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki bu olsa? :sneaky:
Zaten onu aldım hocam gelmiyor

Msi b550 gaming edge (yanlış hatırlamıyorsam ismi böyleydi)
Link atma şansınız var mı?

Hocam ne yapayım 8 gün oldu kargoya verilmedi sevkiyat işlemleri tamamlandı diyorlar iki günden beri kargo firmasının alması bekleniyor altı üstü kargolayacaklar bu kadar zor olmamalı

Yani bak kargolasınlar desinler ki 10 15 gün sonra gelecek tamam diyeceğim ama kargolanmıyor.

Zaten onu aldım hocam gelmiyor
Burdan mı sipariş verdin?1100 TL diyor.

Link atma şansınız var mı?
Hocam özür dilerim bahsettiğim anakartın fiyatını yanlış hatırlıyormuşum (bahsettiğim anakartın fiyatı 1.5 1.6k) o yüzden bunu öneririm

Kargo ücreti ile 1170 oluyor
8 gün oldu kargolanmado
Bu anakart o zaman.

Eğer biraz bütçeyi artırırsanız bu anakartlar var.Kargo ile vergiyi fazla iyi hesaplayamadım(12000+4000+2000)olsa 1270 tl falan geliyor.Siz daha iyi hesaplarsınız:)

Son düzenleme:
Bu anakart o zaman.

Eğer biraz bütçeyi artırırsanız bu anakartlar var.Kargo ile vergiyi fazla iyi hesaplayamadım(12000+4000+2000)olsa 1270 TL falan geliyor.Siz daha iyi hesaplarsınız:)
Hocam amazondan alışveriş yaptığımda hesap kapatılıyor ya onunla uğraşamam keşke kapanmasa ama kapanıyor 😳

Hocam amazondan alışveriş yaptığımda hesap kapatılıyor ya onunla uğraşamam keşke kapanmasa ama kapanıyor 😳
O zaman o fiyata sıfır b550 bazooka var .bazooka'da üzmez iyi bir anakarttır.

Dostlar 1200TL'ye B550 a Pro sipariş ettim Amazon germanyden ama tam tamına 8 gün oldu hala kargoya verilmedi sizin önerebileceginiz bir anakart var mı Max 1200 daha üstüne cidden çıkamam ne olur ne olsun bekleyeceğim yine ama bir sıkıntı var belli ekran kartı bile 4 günde verildi.
Gelir bekleyin fiyatına göre güzel kart

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,209,653
Üyeler
195,103
Son üye
SaintCommunity
Geri