Mining de günlük aylık karım ne kadar olur

ArdaCoşar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
196
ya babam geçenlerde dedi mining yapalımmı diye bi sistem toplarız biraz araştır diye ve bende rx580 i bu iş için uygun gördüm bu rx 580 günlük aylık karı ne kadar olur eth de ve oc yada uv yapsam tasarruf etmiş olurmuyum yada oc yaparak mh ı arttırabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim

bu sayfaya girdim de şimdi burda rx580 bilgileri var öyle değilmi yanlış karta bakmıyorum
Hayır RX580'in değerlerini siz yazacaksınız.
Ben söyliyeyim. 32MH ile kazıyor ve 90-110W arası güç tüketiyor.

ya babam geçenlerde dedi mining yapalımmı diye bi sistem toplarız biraz araştır diye ve bende rx580 i bu iş için uygun gördüm bu rx 580 günlük aylık karı ne kadar olur eth de ve oc yada uv yapsam tasarruf etmiş olurmuyum yada oc yaparak mh ı arttırabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim
Babam bana gel mining yapalım diyecek :) rüyada bile olmaz öyle bişey.

Tek 580 aylık 90 dolar civarı elektrik hariç.

Ne babalar var be! Bulut madenciliği diye bir kavram var. Ona da göz atın bence.
Babam bana gel mining yapalım diyecek :) rüyada bile olmaz öyle bişey.
Ben babama mining yapalım diye 20 gün dilendim 20 gün boyunca her gün o konuyu açtım sonunda işten gelince bi tamam dedi diğer gün bir baktım hesabında duran paramı yükseliş trendindeki hisseye yatırmış sonra yükseliş trendi bitti fgnhgsjgff

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,954
Üyeler
192,843
Son üye
Arifxxx32
Geri