AS A SKORZ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 329
Fortnite oyunu açarken pc resetlenıyor sonra açılmıyor power düşüne 8 sanye basılı tutuyorum pc kapanıyor açınca oluyor ve arada bir de kendi kendine kapanıyor
Tek fortnite da mı oluyor power yetmiyor olabilir sistem özelliklerini yazarsan.Fortnite oyunu açarken pc resetlenıyor sonra açılmıyor power düşüne 8 sanye basılı tutuyorum pc kapanıyor açınca oluyor ve arada bir de kendi kendine kapanıyor
aynen sistem özelliklerini tam olarak yazsa çok iyi olurTek fortnite da mı oluyor power yetmiyor olabilir sistem özelliklerini yazarsan.
evet sadece fortnitede önceden açılıyordu şimdi böyle bir sorun oldu özelliklerProblem sadece Fornite'ta mı yaşanıyor yoksa genel oyunlarda mı ?
evet sadece fortnitede önceden açılıyordu şimdi böyle bir sorun oldu özelliklerTek fortnite da mı oluyor power yetmiyor olabilir sistem özelliklerini yazarsan.
sadece fortnite deProblem sadece Fornite'ta mı yaşanıyor yoksa genel oyunlarda mı ?
Sürücüler güncel misadece fortnite de
kontrol etmeye zaman bulamıyorum oyun açılmaya başladığında kapanıyor sıcaklıkları 30-35 derceişlemci ekran kartı sıcaklıklarını kontrol edin
evetSürücüler güncel mi