Ozzyy
80+ Bronze
Dahası
Oyunu kaldırın tekrar indirin.
Oyunu kaldırın tekrar indirin.
birde ara sıra da kapanıyor kendi kendineOyunu kaldırın tekrar indirin.
Kabloları kontrol edin tam oturttuğunuz`dan emin olun. olmazsa format deneyin.birde ara sıra da kapanıyor kendi kendine
oyunu açmadan önceki sıcaklıgınıza bakın fan çalışmasa bile 1 2 saniye içinde 20 30 c artacak değil ya sadece fortnite de ise oyunu tamamen kaldırmanızı ve tekrar kurmanızı öneririm ancak bir işe yarayacağını zannetmiyorum sadece bi öneri fortnite dan daha güçlü oyunları açmayı deneyin bakalım orada da aynı problemi yapıyor mu ekran kartından ve ekran kartı beslemesinden şüpheleniyorum.kontrol etmeye zaman bulamıyorum oyun açılmaya başladığında kapanıyor sıcaklıkları 30-35 derce
Yanlış yorum yapmayalım rahatlıkla besliyor.oyunu açmadan önceki sıcaklıgınıza bakın fan çalışmasa bile 1 2 saniye içinde 20 30 c artacak değil ya sadece fortnite de ise oyunu tamamen kaldırmanızı ve tekrar kurmanızı öneririm ancak bir işe yarayacağını zannetmiyorum sadece bi öneri fortnite dan daha güçlü oyunları açmayı deneyin bakalım orada da aynı problemi yapıyor mu ekran kartından ve ekran kartı beslemesinden şüpheleniyorum.