HUAWEİ P4O LİTE FİKİRLER

Reaksiyon skoru
101
Bütçe
2500
öncelikle selamın aleyküm;
aklımda note 9s ile p40 lite var.xiaomi telefonlarını sevmyorum yazılım sıkıntılı telefon
P40 LİTE KULLANAN YADA BİLEN ARKADAŞLAR YORUM VE FİKİR VERİRSE SEVİNİRİM

Aleykümselam kardeşim.

Lite olan hiçbir telefon modelini şahsen önermiyorum. Yazılımsal olarak çok geri planda bırakılıyor çünkü. Normal p40 yada p40 pro modellerine çıkabilirsin onları alanı öneririm huawei için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Huawei'de yazılım yok ama. (Google'dan bahsediyorum)
Huawei p40 serisinde Google servisleri yüklenemiyor mu? . Bahsi geçen olay Huawei'n karar alındıktan sonra çıkartacak olduğu modeller için geçerli ydi diye hatırlıyorum.

2600 civarına çıkıp bunu almanız en mantıklısı olur.

Huawei p40 serisinde Google servisleri mevcut. Bahsi geçen olay huawei in karar alındıktan sonra çıkartacak oldupu modeller için geçeli.
Şirket, yeni amiral gemisini en geç mart ayında tüketicilerle buluşturacak. Ancak gidişat bu şekilde devam ederse Huawei, P40 serisinde de Google Servisleri'ni kullanmayacak.
İnternetten alıntıdır. Ben de buradan okudum. P30 serisinde vardı en son hocam.

Redmi note 9 serisinin çoğu cihazı sorunlu donma sorunları yaşayan çok insan var POCO X3 öneririm yada xiaominin arayüzü ile uğraşamam diyorsan realme 7 öneririm zaten realme 7 orta segmentte en hızlı 9. Telefon oldu şaşırttı beni

Şirket, yeni amiral gemisini en geç mart ayında tüketicilerle buluşturacak. Ancak gidişat bu şekilde devam ederse Huawei, P40 serisinde de Google Servisleri'ni kullanmayacak.
İnternetten alıntıdır. Ben de buradan okudum. P30 serisinde vardı en son hocam.
Tamamdır. Ben de şimdi baktığımda yok olduğunu öğrendim. Sağ olasın bilgi için.

note 9s kullanam arkadaşım var çok memnun seviyor telefonu.
bügünnote 9 pro kullandım biliyorsun farkları yok kamera ve şarz konusunda telefondan memnun değil yazılım sıkıntısı var şebeke hatası veriyor wifi çalışmıyor bazen

öncelikle selamın aleyküm;
aklımda note 9s ile p40 lite var.xiaomi telefonlarını sevmyorum yazılım sıkıntılı telefon
P40 LİTE KULLANAN YADA BİLEN ARKADAŞLAR YORUM VE FİKİR VERİRSE SEVİNİRİM
Huawei kraldır tavsiye ederim Huawei den tcl Plex geçtim memnunum bunu da tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,241
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri