Valorant ta acemi olarak hangi karakterle başlamalıyım?

Arkadaşlar valoranta başladım.Sizce hangi karakterle başlamalıyım ve hangisi kendimi geliştirmem için daha uygun?Önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
poligona girip deneye bilirsin yda spike hücum gir maç içerisinde denemiiş olursun

aaa
O zaman phoenix geçeyim.Peki ajan açma durumunda kimi açayım.
Hangisini merak ederseniz onu açın. Ajana alışana kadar ya poligon ya spike'a hücum girin. Sonrasında başlayın.

Zaten haritaları az çok biliyorum kanser takım arkadaşları yüzüne daha ranka giremedim en iyi oynadığım ve hakim olduğum karakter jett daha küfür yemedim
Avrupa sunucusuna gir dostum.
Türkiye sunucusunda oynarken takım yüzünden kaybediyordum herkes düellocu alıyordu vs.
Avrupa sunucusu öyle değil takıma göre alıyo herkes.
Mesela ben bir aydır falan avrupa sunucusunda oynuyorum genelde hatta neredeyse her maç 2 düellocu 1 kontrol uzmanı 1 öncü ve sage alınıyo.
Avrupa sunucusu Frankfurt1 bu arada.

Avrupa sunucusuna gir dostum.
Türkiye sunucusunda oynarken takım yüzünden kaybediyordum herkes düellocu alıyordu vs.
Avrupa sunucusu öyle değil takıma göre alıyo herkes.
Mesela ben bir aydır falan avrupa sunucusunda oynuyorum genelde hatta neredeyse her maç 2 düellocu 1 kontrol uzmanı 1 öncü ve sage alınıyo.
Avrupa sunucusu Frankfurt1 bu arada.
Hocam ben Ping’den dolayı tr de oynayamıyorum yarın deniyim bi
Oyunda çok kanser bi kitle var 2-7 oynuo sen ölünce sana sövüo sövmediği şey bırakmıyor hepsinin sesini kapatıyorum

Arkadaşlar valoranta başladım.Sizce hangi karakterle başlamalıyım ve hangisi kendimi geliştirmem için daha uygun?Önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
Cypher'dan başka çar ile oynamam 50 gözü var adamın sakat olsan yine adam vurursun

sage
phoenix
jett
raze falan al bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,023
Üyeler
184,095
Son üye