Razer DeathAdder V2 Tık Hissiyatı

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
9,289
Çok beğenerek aldığım mouse saat 3 gibi elime ulaştı, 3'den beri aktif olarak kullanmaktayım. Ama biraz kullanınca farkettim, sol veya sağ tık farketmeksizin tık sesi çıktıktan sonra bile daha aşağı iniyor.
Yani şöyle anlatayım;
1 Boşta.
2 Burada basınca algılıyor. Tıklama.
3 Ama bu kademeye kadar iniyor. Tıklamanın aşağısı.

Bunun yüzünden biraz stres oldum, önceki mouseum Gamepower Ursa'da bu zamanla şuna dönmüştü;

1 Boşta.
2 Burada basınca algılıyor
3 Bu kademeye kadar iniyor, tıkı bırakınca hemen geri 1'e dönmüyor, yani yapışık kalıyor sonradan düzeliyor gibi.

Tabii Razer optik switch fakat emin olamadım.
Aynı mouseı kullananları etiketlerseniz sevinirim.
@ApRâ

Sizin mouse nuza hasa bir durum olabilir.

Ne bileyim ben, takoz gibi Gamepower Ursa kullandım.
Bunda atıyorum 4 Newton'da algılıyorsa, Ursa'da 12 Newton falandı o.O2
Hocam bende 20 liralık maustan V2'ye geçtiğimde 1 kez basında 2-3 kez basıyom gibi oluyodu kalite farkına 1-2 ay sonra alışırsınız, genel olarak çok kral maus hocam sizi asla üzmez.

Birde şey soracağım, hazır kullananı bulmuşken.
Bu switchlerin üstündeki bölge var ya parmağımızı koyduğumuz, onların sağa sola oynaması normal değil mi?
Hocam bende 20 liralık maustan V2'ye geçtiğimde 1 kez basında 2-3 kez basıyom gibi oluyodu kalite farkına 1-2 ay sonra alışırsınız, genel olarak çok kral maus hocam sizi asla üzmez.

Birde şey soracağım, hazır kullananı bulmuşken.
Bu switchlerin üstündeki bölge var ya parmağımızı koyduğumuz, onların sağa sola oynaması normal değil mi?
Normal hocam ama 1cm oynamıyor bende en fazla 2-3milimetre felan oynuyordur, esnek bir madde olduğu için normaldir diye düşünüyorum.

Hocam şu attığınız emojiyi çok aradım bulamadım ismi nedir acaba.
Çok şaşkın.

Hocam şu attığınız emojiyi çok aradım bulamadım ismi nedir acaba.
Tekrar rahatsız ediyorum ama bu mouseu kavradığımda biraz baskı uygulayınca yanlardan, böyle bir tık esniyor gibi. Çok fazla kafaya takıyor da olabilirim ama aklıma takıldı. Hafif bir mouse olması bunda bir etken midir?

Son düzenleme:
Çok şaşkın.

Tekrar rahatsız ediyorum ama bu mouseu kavradığımda biraz baskı uygulayınca yanlardan, böyle bir tık esniyor gibi. Çok fazla kafaya takıyor da olabilirim ama aklıma takıldı. Hafif bir mouse olması bunda bir etken midir?
Hocam bence çok taktınız kafaya bence mausu unutun oyun oynuyorsanız oyuna odaklanın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,868
Üyeler
192,821
Son üye
Reux
Geri