Amerika Ne Yapmaya Çalışıyor?

CarryExe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
584
Flight Radar 24 adlı bir site var, gerçek zamanlı uçakların yerini, hızını nereden gelip nereye gittiğini vb. söylüyor. Bir kaç gündür uçaklara bakıyorum ve Türkiye üzerinde bazı Amerika tescilli uçakları görüyorum. İncirlikten vb. yerlerden kalkmış oluyorlar, fakat 1 2 ay önce tek tük olursa olurdu. Şimdi daha çok var. Az önce bir taneside evimin üstünden geçti. Sizce Amerika ne yapıyor?

Amariga ĞısĞanıyor Bizi yeĞen.

Yok mu kardeşim Abdullah abide 2 tane 3090???
Sallasın amerikaya hizaya getirsin!

Ameriha bizi kıskanıyor yiğenim (!)

Amerikanın oyunları o.O2

2 tane atarsa forum batar.
Post automatically merged:

Nereye kuruyorlar?
Hacı sen biraz gündemi yüzeysel takip ediyorsun sanırsam :)
ABD Yunanistan ve Akdeniz'de üs kuracak. Safını resmen belli etti. Girit'te kuracağı üssün Ortadoğudaki en büyük üs olması bekleniyor. Geçenlerde gemi ve uçaklarla yunanistan vs. ile tatbikat yaptılar. Bizim f35'ler de Yunan'a gidecek büyük ihtimal :) Ülke yönetmek kolay değil.

Hacı sen biraz gündemi yüzeysel takip ediyorsun sanırsam :)
ABD Yunanistan ve Akdeniz'de üs kuracak. Safını resmen belli etti. Girit'te kuracağı üssün Ortadoğudaki en büyük üs olması bekleniyor. Geçenlerde gemi ve uçaklarla yunanistan vs. ile tatbikat yaptılar. Bizim f35'ler de Yunan'a gidecek büyük ihtimal :) Ülke yönetmek kolay değil.
Orada kuracakları üssü biliyorum. Türkiye zannettim ben yeni üs deyince. F35 ler zaten sorunlu doğdular ama hakkımız yendi.

Orada kuracakları üssü biliyorum. Türkiye zannettim ben yeni üs deyince. F35 ler zaten sorunlu doğdular ama hakkımız yendi.
Hocam açık açık kozlarını oynuyorlar. Görürsün f35'leri Yunan'a verecekler.

Geri