Ahmet İ.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,544
Hocam,1 saat kadar bekleyip MasterCard Boacompra seçtikten sonra 149,17tl karttan çekti.0,83 kuruşta steam cüzdanında vardı.Direkt olarak 150tl şeklinde ödeme sağlandı.Kartınız internet ödemelerine kapalı olabilir. O yüzden bu uyarıyı vermiş olabilir.
Kart Hareketleri bölümünü kontrol ettiniz mi? Çekmiş mi parayı?Hocam,1 saat kadar bekleyip MasterCard Boacompra seçtikten sonra 149,17tl karttan çekti.0,83 kuruşta steam cüzdanında vardı.Direkt olarak 150tl şeklinde ödeme sağlandı.
Kütüphaneyede Forza Horizon 4 eklenmiş.Ben en başta anlayamadım bilmediğim için.
Peki bu gelen mail acaba karttan para kesildiği anlamına mı geliyor
Evet,ettim.Herhangi bir şey yoktu.Kart Hareketleri bölümünü kontrol ettiniz mi? Çekmiş mi parayı?
Hayır bir şey olduğunu düşünmüyorum. Büyük ihtimal siparişiniz iptal edilecek.Evet,ettim.Herhangi bir şey yoktu.
Steam Satın Alma geçmişindede bir şey gözükmüyor.
Sanırım bir şey yoktur değil mi?Yani 100tl havaya verecek kadar zengin değilim
İşlem gerçekleşmemiş onu söylüyor.Forza için steam cüzdanına para yatırmak istemiştim sonra işlem sırasında çıkış yaptım ve daha sonra BoaCompradan mail geldi ve fotoğrafı aşağıya koydum Bu nedir acaba?
Evet hocam çıkış yapmıştım işlem sırasında.Zaten kart bilgilerini doldurmamıştım daha,para çekme olasılığı yoktur bu durumda değil mi?Hayır bir şey olduğunu düşünmüyorum. Büyük ihtimal siparişiniz iptal edilecek.
Evet çekme olasılığı yok.Evet hocam çıkış yapmıştım işlem sırasında.Zaten kart bilgilerini doldurmamıştım daha,para çekme olasılığı yoktur bu durumda değil mi?
BoaCompra'nın sitesindeki Ödeme takip bölümünden gelen bu maildeki satın alımı sorgulattım.Evet çekme olasılığı yok.