Marshal
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 2,431
10 saat deneme mi?ea play la indirimli olur ustelik 10 saat deneme sahipsin ea nin oyunlara
10 saat deneme mi?ea play la indirimli olur ustelik 10 saat deneme sahipsin ea nin oyunlara
Battlefield 1 daha önce çıktığı için bf5in haritaları ona benzemesi normal. Silahlar kötü ama o atmosferde güzel gidiyor.Battlefield 1'in senaryo modu çok hoşuma gitti sadece. Multiplayer modunu sevemedim. Çünkü 1. dünya savaşı konulu olduğu için silahları iyi değil ve Battlefield 5'e göre çok eksikleri var. Haritalar da Battlefield 5'teki haritalardan pek farklı sayılmaz.
bf5 de çok kişi var dir oyuncu bakimindaPeki neden fikrini alabilir miyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet
evet10 saat deneme mi?
Nasıl yani
Bence bir aylık EA Play al zaten 6 TL falandı. İkisini de dene kararını ver.Atmosfer beni çok arada bırakıyor![]()
ea play üyeliği aliyorsun steam den 30 tl olmasi lazım 10 saat sana oynama hakki veriyorNasıl yani
Yanlış biliyorsun 10 saat değil sınırsız.ea play üyeliği aliyorsun steam den 30 TL olmasi lazım 10 saat sana oynama hakki veriyor
10 saat deneme süresi sadece EA Play dahilinde olmayan oyunlarda var FIFA gibi oyunlarda.ea play üyeliği aliyorsun steam den 30 TL olmasi lazım 10 saat sana oynama hakki veriyor
10 saat kendim kullandım iki tane paket var aylik olanda saat yokYanlış biliyorsun 10 saat değil sınırsız.
29tl olmuş dün bakmıştım.Bence bir aylık EA Play al zaten 6 TL falandı. İkisini de dene kararını ver.
Aynen üstü kapalı p2w özellikler koymuşlar. Öyle kamufilajlar varki adamı resmen oyunda göremiyorsunBf 1'in atmosferi yeter. Sırf onun için oynuyorum. Bf5te pay2win mantığı var önermem almanı. Bu arada bf1'in silahları çok iyi değil.
Peki 1 maçta oyuncu kapasitesi aynı mı? Hangisi kalabalık hissettiriyor.Yürüme simulator gibi oynamak istemiyorum.hikaye se bf1 online se bf5
İlk ay 6 TL kampanyası vardı bir kaç gün önce bitmiş demek ki. Ama 29 TL de değer bence ikisini de denemek için. 1 ay boyunca başka oyunları da deneyebilirsin.29tl olmuş dün bakmıştım.