Hamit Altıntop
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 9,866
Brave'ciyim artık!ISS göremiyor hangi sitelere girdiğini.
Brave'ciyim artık!ISS göremiyor hangi sitelere girdiğini.
evetkesinlikle , opera gx den bahsediyorsun dimi.
Reklam engelleyici Opera'da da bulunuyor o çokta özel değil.Reklam engelleyici
BAT isimli kripto veriyor kullandıkça . Sen de o parayı harcayabiliyorsun.
Destekli siteleri uygulamaymışçasına hızlı bir şekilde açabiliyorsun.
Tor ile tümleşik yapısı sayesinde normal gizli sekmelerin ötesinde bir gizlilik sağlıyor. ISS göremiyor hangi sitelere girdiğini.
Yaklaşık olarak 4 BAT veriyor. Reklam başına az veriyor. Şu an bu da 3 Dolar gibi bir para. Çok değil evet ama sonuçta emek vermiyorsun. Bence diğer para kazanma uygulamalarına göre daha çok kazandırıyor . Ama ben bu BAT'ları satmayacağım. İlerde yükselirse öyle satarm.Reklam engelleyici Opera'da da bulunuyor o çokta özel değil.
1 ayda kaç USD kazandırıyor ?
Çalışma sistemi nasıl ? Sadece bir şeyler aratırken veya aktif olarak oraya buraya tıklarken mi veriyor ?Yaklaşık olarak 4 BAT veriyor. Reklam başına az veriyor. Şu an bu da 3 Dolar gibi bir para. Çok değil evet ama sonuçta emek vermiyorsun. Bence diğer para kazanma uygulamalarına göre daha çok kazandırıyor . Ama ben bu BAT'ları satmayacağım. İlerde yükselirse öyle satarm.
0.20 dolar idi şu an 0.80 dolar.
Ayarlıyorsun kaç saatte bir reklam görmek istediğini. Ben saatte bir yaptım. Yarım saatte bir yapılsa yapardım.Çalışma sistemi nasıl ? Sadece bir şeyler aratırken veya aktif olarak oraya buraya tıklarken mi veriyor ?