Neler Yeni

Opera gx bozuldu , düzgün çalışmıyor.

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Reklam engelleyici
BAT isimli kripto veriyor kullandıkça . Sen de o parayı harcayabiliyorsun.
Destekli siteleri uygulamaymışçasına hızlı bir şekilde açabiliyorsun.
Tor ile tümleşik yapısı sayesinde normal gizli sekmelerin ötesinde bir gizlilik sağlıyor. ISS göremiyor hangi sitelere girdiğini.
Reklam engelleyici Opera'da da bulunuyor o çokta özel değil.
1 ayda kaç USD kazandırıyor ?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reklam engelleyici Opera'da da bulunuyor o çokta özel değil.
1 ayda kaç USD kazandırıyor ?
Yaklaşık olarak 4 BAT veriyor. Reklam başına az veriyor. Şu an bu da 3 Dolar gibi bir para. Çok değil evet ama sonuçta emek vermiyorsun. Bence diğer para kazanma uygulamalarına göre daha çok kazandırıyor . Ama ben bu BAT'ları satmayacağım. İlerde yükselirse öyle satarm.
0.20 dolar idi şu an 0.80 dolar.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Yaklaşık olarak 4 BAT veriyor. Reklam başına az veriyor. Şu an bu da 3 Dolar gibi bir para. Çok değil evet ama sonuçta emek vermiyorsun. Bence diğer para kazanma uygulamalarına göre daha çok kazandırıyor . Ama ben bu BAT'ları satmayacağım. İlerde yükselirse öyle satarm.
0.20 dolar idi şu an 0.80 dolar.
Çalışma sistemi nasıl ? Sadece bir şeyler aratırken veya aktif olarak oraya buraya tıklarken mi veriyor ?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Çalışma sistemi nasıl ? Sadece bir şeyler aratırken veya aktif olarak oraya buraya tıklarken mi veriyor ?
Ayarlıyorsun kaç saatte bir reklam görmek istediğini. Ben saatte bir yaptım. Yarım saatte bir yapılsa yapardım. :)
Sol altta Windows bildirim gönderir gibi bildirim geliyor. Reklam geldiği zaman tıklamazsan az BAT veriyor ,sayısını unuttum, tıklarsan ufaktan daha fazla veriyor.
Ama çekebilmen için baya birikmesi lazım ve kolay kolay birikmiyor.

Top Bottom