Oyunu ilk sürümlerinden beri oynuyorum ve oynama tarzım hareketli şekilde yani end şehirlerinden shulker bulup gezerek oynarım (1 yıldır) ve bu ilk görüşüm normalmi ? Ya da yenimi geldi sürüm 1.16.5 modsuz oynuyorum.
Bu şansı ne yapıcaz satabiliyormuyuzŞansınız haver gitmiş tavuk üstünde zombi bebek 100/1 şans ile çıkar![]()
Bimde satılıyor zaten , daha ucuza.Bu şansı ne yapıcaz satabiliyormuyuz![]()
Ben çok gördüm.Baya şanslısınız bence ben hiç görmedim nadir bir şey olduğunu düşünüyorum.
baya uzun bir süredir var. nadiren denk geliyor
Minecraft'ta yıllardır olan bir mob. Ama görme olasılığınız çok düşük.
pEKİ İŞİME YARARMI BU TAVUK ÜSTÜNDE ZOMBİ ?Normal , çoktan beri var. İlkte fesat anladım.
Bim aktüel biraz sıkıntı ya babam vs atarak rival 3 almıştı çok kapışma varBimde satılıyor zaten , daha ucuza.
yani.. HiçbişipEKİ İŞİME YARARMI BU TAVUK ÜSTÜNDE ZOMBİ ?
Yok , gerçekte kafana kuş sıçması nasıl işine yaramıyorsa buda öyle. Tavuğu kesersin sadece ve et düşer.pEKİ İŞİME YARARMI BU TAVUK ÜSTÜNDE ZOMBİ ?
Rival 3 ü elimi kolumu sallayarak aldımBim aktüel biraz sıkıntı ya babam vs atarak rival 3 almıştı çok kapışma var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani.. Hiçbişi
vs atmadı aslında baya bekledi sonra 1 tane kalmış onuda babam almışYok , gerçekte kafana kuş sıçması nasıl işine yaramıyorsa buda öyle. Tavuğu kesersin sadece ve et düşer.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rival 3 ü elimi kolumu sallayarak aldım, halbuki kalabalık bir semt.