Geforce now alicakmisiniz

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,406
İlk ay merak ettiğim için alicam başka almayi düşünen varmi geforce now ı

almayacağım

Oyun kütüphanesi çok dar, yani sayı olarak fazla evet ama oyunların hepsi yok. Gta V, Sea Of Thieves yok. Mafia oyunları yok. Alır şunu oynarım bunu oynarım dediğim çoğu oyun yok. Ayrıca ücreti beklediğimden fazla geldi. Türkiye şartlarında internetlerimizle ne kadar verim alırız orası da ayrı. Şimdilik kararsızım diyebilirim.

Hayır almayacağım 1 saatlik paketi kullanmayı düşünüyorum eğer fiyatı düşerse alırım ama bence düşmez.

Almıycam. Nedeni: Fiyatı kazık, ve oyun oynamıyorum 40 yılda bir bi el pubg atıp çıkıyorum :D

Hayır almayacağım 1 saatlik paketi kullanmayı düşünüyorum eğer fiyatı düşerse alırım ama bence düşmez.
1 saatlik paketin 500 sıradan aşaği olacağini sanmiyorum eu da 200 sira bile 2 3 saat bekletiyodu

Hayır.

1 saatlik paketin 500 sıradan aşaği olacağini sanmiyorum eu da 200 sira bile 2 3 saat bekletiyodu
Eu da sabah girerseniz 2 ye kadar süre içinde 0 kişi oluyordu ama tr serverinde böyle bir durum olmaz.

Eu da sabah girerseniz 2 ye kadar süre içinde 0 kişi oluyordu ama tr serverinde böyle bir durum olmaz.
Bende gece 1 ile öğlen 1 arasi oynuyorum ama dediğiniz gibi eu da türkler buna aliştiği için birakmayacaktir

Pahallı, almayacağım. Geri adım atarlar umarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,853
Üyeler
185,965
Son üye
türknetdestek
Geri