Ryzen 5 5600x işlemci ısınma yardım !

Wraithowl

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar ryzen 5 5600x nzxt kraken m22 sıvı soğutma var üstünde ekran kartım da 3060 tuf kasam da asus tuf kasa load olmadan bomboşta çalışırken gayet fan sesi 45 50 derece arası lol giriyorum 72 warzone giriyorum 92 ye çıkıyor fps de 95 130 arası oynuyor çoğunlukla 110 üstü ama bi de işlemci sıcaklamaya başladığında 70 i geçince özellikle
böyle bir ses çıkıyor bugün sistemi aldığım yere gittim stres testi yaptılar orda ses çıkmadı zeminden olabilir dediler ben evde masa altı kullanıyorum tamam dedim işlemci sıcaklığı için de ryzen 5 5600x çok ısınan bir işlemci o değerler gayet normal sorun yok dediler siz ne düşünüyorsunuz kullanan varsa fikirlerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar ryzen 5 5600x nzxt kraken m22 sıvı soğutma var üstünde ekran kartım da 3060 tuf kasam da asus tuf kasa load olmadan bomboşta çalışırken gayet fan sesi 45 50 derece arası lol giriyorum 72 warzone giriyorum 92 ye çıkıyor fps de 95 130 arası oynuyor çoğunlukla 110 üstü ama bi de işlemci sıcaklamaya başladığında 70 i geçince özellikle
böyle bir ses çıkıyor bugün sistemi aldığım yere gittim stres testi yaptılar orda ses çıkmadı zeminden olabilir dediler ben evde masa altı kullanıyorum tamam dedim işlemci sıcaklığı için de ryzen 5 5600x çok ısınan bir işlemci o değerler gayet normal sorun yok dediler siz ne düşünüyorsunuz kullanan varsa fikirlerinizi bekliyorum.
boştayken 50 fazla. Soğutman da iyi. Başka bir sorun olmalı. Bende merak ettim.

Hocam sorun işlemci sıcaklığı sorun mu bilmiyorum bana sorun değil normal dediler aldığım yerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam gittim sırf onu belirttim kablolarını kontrol edin falan diye sorun yok gayet çalışıyor dediler

92 derece anormal bu arada

Muazzam bir sıvı soğutma değil ama ortalama ya da kötü de değil. Değerler çok yüksek bence. Montajı yapan kişi sıvı soğutmayı tam oturtmamış ya da termal macunu yeterince sürmemiş olabilir.

Bana orada bütün çalışanların dediği daha önce de biri gelmiş öyle bu işlemci 115 e kadar kaldırıyormuş normalmiş falan dediler acaba bios dan mi bir şey yapmak gerekir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam deliricem ya benim oraya gitmem gelmem 2 saatten fazla sürüyor 1 kere almaya gittim montaj için süre kalmadı diğerinde teslim almaya gittim şimdi bunun için gittim olmadı deliricem artık :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,281
Üyeler
186,168
Son üye
Helixo35
Geri