Heinz Guderian
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Redragon K552 düşünüyordum fakat stoklarda bitmişti. Bi öneriniz var mı acaba Red Switch için ?
Cyan switchlerin, mavi switchlerden farkı olmadığı söyleniyor. Kalitesiz bilinmeyen bir switch markasıymış Philips'in kullandığı, ben de öyle duydum yani.İndirime girmiş al derim. Red değil ama bence fiyatı çok iyi.Philips Momentum SPK8605 G605 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Philips Momentum SPK8605 G605 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SPK8605 ITOPYA'da.www.itopya.com
Alternatif olarak kalsın aklında
Bu klavyeyi kullanan çok kişiden yorum duydum hepsi memnundu.Cyan switchlerin, mavi switchlerden farkı olmadığı söyleniyor. Kalitesiz bilinmeyen bir switch markasıymış Philips'in kullandığı, ben de öyle duydum yani.
m.n11.com
Frisby klavyeye marka basılmış haliİndirime girmiş al derim. Red değil ama bence fiyatı çok iyi.Philips Momentum SPK8605 G605 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Philips Momentum SPK8605 G605 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SPK8605 ITOPYA'da.www.itopya.com
Alternatif olarak kalsın aklında
Redragon K552 düşünüyordum fakat stoklarda bitmişti. Bi öneriniz var mı acaba Red Switch için ?
Ses tekerleği ve bilek desteği olması büyük bir artı bence.Frisby klavyeye marka basılmış hali
![]()
Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Blue Switch hocam bu, Red Switch hali yok mu ?Frisby klavyeye marka basılmış hali
![]()
Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Rampage, Gamepower gibi ürünlere pek sıcak bakmıyorum, teşekkürler yine de.Bu klavyeyi kullanan çok kişiden yorum duydum hepsi memnundu.
Buna da bakabilirsinizKlavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Red modeli maalesef Türkiye'de bulunmuyor.Blue Switch hocam bu, Red Switch hali yok mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rampage, Gamepower gibi ürünlere pek sıcak bakmıyorum, teşekkürler yine de.
Bu bütçede markalı red switch klavye alamazsınız.Blue Switch hocam bu, Red Switch hali yok mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rampage, Gamepower gibi ürünlere pek sıcak bakmıyorum, teşekkürler yine de.
Red Switch olması şart değil, Blue Switch gibi sesli olmasın yeter.Bu bütçede markalı red switch klavye alamazsınız.
Eğer olsaydı rampage yerine onu önerirdim.
Dostum reddragon markasından blue switch klavyeler var fakat sesli.Red Switch olması şart değil, Blue Switch gibi sesli olmasın yeter.