amazon jp den alışveriş yapmak

Acurybo

80+
Reaksiyon skoru
51
Selamlar herkese amazon japonyada aşırı iyi ekran kartı buldum (bütçeme göre) son zamanlarda alışveriş yapan var mı? sağda gördüğümüz ¥67,510 harici 1 tl bile olsa ödeyecek miyim? iyi forumlar

Selamlar herkese amazon japonyada aşırı iyi ekran kartı buldum (bütçeme göre) son zamanlarda alışveriş yapan var mı? sağda gördüğümüz ¥67,510 harici 1 TL bile olsa ödeyecek miyim? iyi forumlar
tab2 de
vergisi olucak bunun gümrükte

Selamlar herkese amazon japonyada aşırı iyi ekran kartı buldum (bütçeme göre) son zamanlarda alışveriş yapan var mı? sağda gördüğümüz ¥67,510 harici 1 TL bile olsa ödeyecek miyim? iyi forumlar resimi ekledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tab2 de
vergisi olucak bunun gümrükte
resimi ekledim

Ekler

• Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    93.9 KB · Hit: 439
O fiyatın üzerinde bir şey ödemezsiniz tahminimce. Import fees deposit de ödenmiş gözüküyor burada. Yani ekstra bir ödeme yok. Ancak Japonya'dan yapılan alımlarda amazon hesabı bloke ediyor genelde. Açtırmanız gerekiyor. Bunun yolunu da bir rehberde paylaşmışlardı ama hatırlamıyorum. Biraz çetrefilli bir iş ancak denenebilir.

Kank o kadar uğraşıcan bari 3060 için uğraş 5300 falandı vergi kargo birlikte

Bir de galiba aldığın satıcı amazon değil ona dikkat et

O fiyatın üzerinde bir şey ödemezsiniz tahminimce. Import fees deposit de ödenmiş gözüküyor burada. Yani ekstra bir ödeme yok. Ancak Japonya'dan yapılan alımlarda amazon hesabı bloke ediyor genelde. Açtırmanız gerekiyor. Bunun yolunu da bir rehberde paylaşmışlardı ama hatırlamıyorum. Biraz çetrefilli bir iş ancak denenebilir.
parasını ödedikten sonra banlasalar ne olur ki para iadesi mi yapıyorlar?

Kank o kadar uğraşıcan bari 3060 için uğraş 5300 falandı vergi kargo birlikte

Bir de galiba aldığın satıcı amazon değil ona dikkat et
yazdığım gibi kankam yaparsam 1tl bile fazla ödeyecek miyim önemli :D

ödeme kısmının resmini ekledim ¥67,510 harici 1 TL bile olsa ödeyecek miyim?
Nasıl bir cümle bu

Yazdığın cümleyi anlamadik ki

Ban oluyor mail atıyorlar kart bilgisi ikametgah kart ekstresi kimlik atıyorsun açıyorlar

İmport fees deposit vergi zaten 67nin içinde başka para ödemezsin büyük ihtimal ama kesin ödemezsin diyemem japonyadan alan varsa o yeşillendirir

Zaten kartı kabul etmediği için hesabını bloke ediyorlar. Yani para çekmeden önce hesabın bloke oluyor, sonra kartın sana ait olduğunu kanıtlamak için belge ekliyorsun. Kartın senin olduğuna ikna olurlarsa hesabın açılıyor ve istediğin kadar alışveriş yapabiliyorsun japonya hesabınla. Parayı çektikten sonra banlayacaklarını sanmıyorum.

Zaten kartı kabul etmediği için hesabını bloke ediyorlar. Yani para çekmeden önce hesabın bloke oluyor, sonra kartın sana ait olduğunu kanıtlamak için belge ekliyorsun. Kartın senin olduğuna ikna olurlarsa hesabın açılıyor ve istediğin kadar alışveriş yapabiliyorsun japonya hesabınla. Parayı çektikten sonra banlayacaklarını sanmıyorum.
10 kere 3 farklı kredi kartıyla denedim. Hesap bloke olduktan sonra kart ekstresini gönderdim yinede "Bilgilerinizi inceledik ancak hesabınızı kapatma gereği duyduk." Diye mesaj geliyor. Alınmıyor.

10 kere 3 farklı kredi kartıyla denedim. Hesap bloke olduktan sonra kart ekstresini gönderdim yinede "Bilgilerinizi inceledik ancak hesabınızı kapatma gereği duyduk." Diye mesaj geliyor. Alınmıyor.
Sadece kartın ekstresini mi gönderdiniz? İkametgah ve kimlik fotokopisi de istiyorlar sanırım. Emin değilim tabii, alışveriş yapanlar yönlendirirse daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,212
Üyeler
188,386
Son üye
Radcaai
Geri