R5 3600 Isınma sorunu

Murathann

80+
Reaksiyon skoru
82
Ryzen 5 3600 için baya ısınıyor diyorlar oc veya render yapmicam soğutucu almam gerekir mi gerekirsede düşük bütçe 250-300 civarı önerir misiniz

Ryzen 5 3600 için baya ısınıyor diyorlar oc veya render yapmicam soğutucu almam gerekir mi gerekirsede düşük bütçe 250-300 civarı önerir misiniz
Maalesef stok soğutucusu yeterli olmuyor.
Buna bakabilirsiniz.

Gayet yeterli bir soğutucu sırf oyun için en fazla 73 derece falan görürsünüz sıkıntı olmaz fakat render falan yapacağım derseniz soğutucu alın.

Her anakart işlemci için uygun mudur bunu düşünmüştüm ama hangisi daha iyidir
Arctic Freezer 34 eSports
Ben bütçenize uygun söylemiştim. Normalde bunu önerecektim. Bu AM4 soket yazıyorsa AM4 her anakartla uyumludur.

Sadece oyun oynayacaksan, bir süre idare edersin stok soğutucu ile.
O sürede de indirimlere bakar, güzel bir kule tipi soğutma alırsın.
"Stok soğutucu ile kullanamam, masraf yapmak zorundayım" gibi düşünme. Kullanırsın.
Ama soğutucuyu değiştirmek senin için illa ki daha iyi olur.

İndirimlerde böyle güzel ürünler olabiliyor; takip edebilirsin.
Screenshot_83.webp

stok soğutucu yetmiyor o işlemciye diye biliyorum yeni bi tane kule tipi fan alabilirsin

stok soğutucu yetmiyor o işlemciye diye biliyorum yeni bi tane kule tipi fan alabilirsin
Hala anlamış değilim o denli güçlü işlemciye o sogutucu nasıl konur insan küfrediyor .....

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,633
Üyeler
187,539
Son üye
Enes57
Geri