ben 8.sinifa kadar hiç test cozmedim çünkü hiç sevmem dersini iyi dinlersen o kadar fazla test çözmene gerek yok sadece iyi bir şekilde dinle ama yine test çöz bu kadar sık çözmeArkadaşlar merhaba ben 6. Sınıfa gidiyorum yani lgs falan şimdilik yok
Ama annem hergün test çözeceksin diyo zorunluymuş Benin fikrimin önemi yok sanırım inek fen lisesi öğrencisi olmamı istiyor napıcam
ben de 6. sınıfım çözebildiğim kadar çözüyorumArkadaşlar merhaba ben 6. Sınıfa gidiyorum yani lgs falan şimdilik yok
Ama annem hergün test çözeceksin diyo zorunluymuş Benin fikrimin önemi yok sanırım inek fen lisesi öğrencisi olmamı istiyor napıcam
fen lisesine gitmeni önermem toplumda fen lisesine gitmeyenler özürlüymüş gibi bir algı var ama hangi liseyi istiyorsan ona git mesela teknoloji yazılıım mühendislik hoşuna gidiyor aselsan meslek lisesi seçebilirsin veya hakim olmak istiyorsun sosyal bilimlerArkadaşlar merhaba ben 6. Sınıfa gidiyorum yani lgs falan şimdilik yok
Çözmeni tavsiye ederim. Bir de soru eki olan "mi" ayrı yazılır.Arkadaşlar merhaba ben 6. Sınıfa gidiyorum yani lgs falan şimdilik yok
her fen lisesine giden inek değil ben kankamArkadaşlar merhaba ben 6. Sınıfa gidiyorum yani lgs falan şimdilik yok