Steam de nasıl ücretsiz para kazanırım

Merhaba bir uygulama vardı adını unuttum açtığınızda bedava kart düşürüyordu ben onu steamdeki bedava oyunlarda işe yararmı bana 10 TL birikmesi yeterli ets2 alırım o bana yeter
Toloka ya bakmanı tavsiye ederim biraz sıkıcı görevleri var ama kazandırıyor ,yabancı çeviri doğrulama filan yapıyorsun

1615884478204.png

Şşşt... Çaktırma.

cs go oyna çıkan skinleri sat sonra oyun al ondan sonra iddle master kullan kartları sat böyle böyle kasıl oyunlar bitince cs go dan devam et pahalı itemler satın al hypelanınca sat

CSGO'ya girip akabinde ölüm maçına girip oyunu açık bırakın. Siz o sırada baska şeylerle de uğraşabilirsiniz. Skin, kasa vs. düşüyor. Skinler çok sıradan skinler olduğu için para etmiyor genelde. Ama düşen kasalar 3-7 lira arasında değişiyor. Onları satarak ETS alabilirsiniz :)

CSGO'ya girip akabinde ölüm maçına girip oyunu açık bırakın. Siz o sırada baska şeylerle de uğraşabilirsiniz. Skin, kasa vs. düşüyor. Skinler çok sıradan skinler olduğu için para etmiyor genelde. Ama düşen kasalar 3-7 lira arasında değişiyor. Onları satarak ETS alabilirsiniz :)
çok teşekkür ederim yardımcı olan herkese cs-go bedava olarak aldım sistemimde destekliyor boş zamanlarımda oynar vaktim olmayınca idle master çalıştırırım şimdi bazı iyi kart veren bedava oyunlar var onlarıda eklerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,783
Üyeler
193,132
Son üye
meyv
Geri