4 GB Ram Drop İle Takılma Girmesi

Reaksiyon skoru
52
Merhaba oyun oynadığım zaman aniden takılma ile drop giriyor sanırsam ram eksikliğinden şu an da DDR3 2x2 Dual channel Ram kullanıyorum 8 gb single channel ram e geçsem drop kalkışı ile ani takılmalar gider mi ekran kartı msi gtx 750 ti 80-130 fps arası değişiyor ama fps e göre takılmalar fazla.

Zula Yayınları felan açıyorum valorant CS:GO neredeyse hepsine giriyor Drop Kasma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zula Yayınları felan açıyorum valorant CS:GO neredeyse hepsine giriyor Drop Kasma.
İşlemciniz nedir? E5300 ve GT 1030 ile Zula'da drop yaşamıyorum.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8 GB takarsan Zula, Valorant ve CSGO'da drop sorunu çözülebilir fakat Yayındayken drop sorunu olur mu emin değilim.

Merhaba oyun oynadığım zaman aniden takılma ile drop giriyor sanırsam ram eksikliğinden şu an da DDR3 2x2 Dual channel Ram kullanıyorum 8 gb single channel ram e geçsem drop kalkışı ile ani takılmalar gider mi ekran kartı msi gtx 750 ti 80-130 fps arası değişiyor ama fps e göre takılmalar fazla.
Hocam ben 8 GB RAM ile Drop yiyordum. Siz düşünün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri