Poco x3 nfc 20dk %55 şarj

cicibebe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,780
Arkadaşlar poco x3 nfc telefonuna sahibim pil seviyesi %33 iken şarja taktım ve aradan 20dk geçmesine rağmen şarjı %78 seviyesine çıktı. Bu hız normal mi?
(kendi şarj aletini kullanıyorum.)

Arkadaşlar poco x3 nfc telefonuna sahibim pil seviyesi %33 iken şarja taktım ve aradan 20dk geçmesine rağmen şarjı %78 seviyesine çıktı. Bu hız normal mi?
e negüzel işte

benimki 16-17 saat de %100 oluyo

%1den (Xiaomi telefonlar kapalıyken gıdım gıdım şarj oluyor 0 yapma 20 dakikada anca açılıyor belki) %100e 70 dakika benim Mi Note 10 Lite :) denesene sen de :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abimin telefonu çok hızlı şarj oluyordu 1hafta sonra batarya gitti o yüzden sordum.
Yok Benimki kaç aydır o şekilde oluyor sıkıntı yok

Gayet normal

%1den (Xiaomi telefonlar kapalıyken gıdım gıdım şarj oluyor 0 yapma 20 dakikada anca açılıyor belki) %100e 70 dakika benim Mi Note 10 Lite :) denesene sen de :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok Benimki kaç aydır o şekilde oluyor sıkıntı yok
Denerim. Tabi şarjını kolay kolay bitirebilirsem

Yeni almışsın belli ki hayırlı olsun , güncelleme gelince 2-3 gün bekle hala duruyorsa internettte model ismiyle beraber güncelleme ismini yaz sorun yaşayan varsa güncelleme
Yazacağın şey : [Güncelleme İsmi] [Telefon Modeli] [Sorun , problem vb. Kelime]

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,138
Üyeler
189,973
Son üye
boribori
Geri