Normal gayet iyi değer,33w şarj ile doluyorArkadaşlar poco x3 nfc telefonuna sahibim pil seviyesi %33 iken şarja taktım ve aradan 20dk geçmesine rağmen şarjı %78 seviyesine çıktı. Bu hız normal mi?
(kendi şarj aletini kullanıyorum.)
e negüzel işteArkadaşlar poco x3 nfc telefonuna sahibim pil seviyesi %33 iken şarja taktım ve aradan 20dk geçmesine rağmen şarjı %78 seviyesine çıktı. Bu hız normal mi?
Normal.Arkadaşlar poco x3 nfc telefonuna sahibim pil seviyesi %33 iken şarja taktım ve aradan 20dk geçmesine rağmen şarjı %78 seviyesine çıktı. Bu hız normal mi?
benimki 16-17 saat de %100 oluyoArkadaşlar poco x3 nfc telefonuna sahibim pil seviyesi %33 iken şarja taktım ve aradan 20dk geçmesine rağmen şarjı %78 seviyesine çıktı. Bu hız normal mi?
Abimin telefonu çok hızlı şarj oluyordu 1hafta sonra batarya gitti o yüzden sordum.e negüzel işte
hee tamam demek ki hzılı şarj her zaman iyi olmuyoAbimin telefonu çok hızlı şarj oluyordu 1hafta sonra batarya gitti o yüzden sordum.
%1den (Xiaomi telefonlar kapalıyken gıdım gıdım şarj oluyor 0 yapma 20 dakikada anca açılıyor belki) %100e 70 dakika benim Mi Note 10 LiteArkadaşlar poco x3 nfc telefonuna sahibim pil seviyesi %33 iken şarja taktım ve aradan 20dk geçmesine rağmen şarjı %78 seviyesine çıktı. Bu hız normal mi?
Yok Benimki kaç aydır o şekilde oluyor sıkıntı yokAbimin telefonu çok hızlı şarj oluyordu 1hafta sonra batarya gitti o yüzden sordum.
Bu yuzden şarjiniz %30 un altina inmemesini saģlayinAbimin telefonu çok hızlı şarj oluyordu 1hafta sonra batarya gitti o yüzden sordum.
Gayet normalArkadaşlar poco x3 nfc telefonuna sahibim pil seviyesi %33 iken şarja taktım ve aradan 20dk geçmesine rağmen şarjı %78 seviyesine çıktı. Bu hız normal mi?
Denerim. Tabi şarjını kolay kolay bitirebilirsem%1den (Xiaomi telefonlar kapalıyken gıdım gıdım şarj oluyor 0 yapma 20 dakikada anca açılıyor belki) %100e 70 dakika benim Mi Note 10 Litedenesene sen de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok Benimki kaç aydır o şekilde oluyor sıkıntı yok