3080'den vazgeçtim 3090 topluyorum yardım!

Aslında zengin felan değiliz hatta kullandığım pc internete zor giriyor son zamanlarda işlermiz iyiye doğru gitmeye başladı ve bu sistemi hemen almıyorum zaten yakın gelecekte almayı planlıyorum.
Ne işte kullanırsan kullan israf olduğunu düşünüyorum zengin de değilsen hiç gerek yok böyle abartı bir sisteme . Senin kararın tabi

Troll konu :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Troll konu,daha bugün kayıt olmuş.
Hayır troll değil ayrıca bugün kayıt olmam ile ne ilgisi var anlamadım.3 gündür Facebook da forum sayfalarında geziyorum dün sistemi kafamda kurdum bugünde araştırıyorum lütfen bilip bilmeden teşhis koymayalım :) .

SSD seçimi bence yanlış. Pcie 4.0 5000 okumalı bir ssd alabilirsin.

Ayrıca o RTX 3090'ı nereden ne fiyata almayı planlıyorsun?

oyun için mi yoksa diğer işler için kullanican 8k tv varmi rtx 3090 8k da çok iyi gidiyor 4k da olabilir

türkiyede zenginlerde var
Bunu biliyorum,hatta akrabalarımdan 2-3 tanesi milyoner adam porscheyle geziyor ama genelde forumda böyle konular troll oluyor,onu söylemek istedim.

SSD seçimi bence yanlış. Pcie 4.0 5000 okumalı bir ssd alabilirsin.

Ayrıca o RTX 3090'ı nereden ne fiyata almayı planlıyorsun?
yaklaşık 30.000 civarına alacam stok bekliyorum zaten yakın gelecekte olduğu için stok da gelir diye tahmin ediyorum.

oyun için mi yoksa diğer işler için kullanican 8k tv varmi rtx 3090 8k da çok iyi gidiyor 4k da olabilir
Evet oyun için fakat şuanda yazılım öğreniyorum ileriye dönük diyelim ayrıca 8k tv alıp almama konusunda kararsızım ama bakacağım.

yaklaşık 30.000 civarına alacam stok bekliyorum zaten yakın gelecekte olduğu için stok da gelir diye tahmin ediyorum.

Evet oyun için fakat şuanda yazılım öğreniyorum ileriye dönük diyelim ayrıca 8k tv alıp almama konusunda kararsızım ama bakacağım.
RTX 3090'a 30bin verilmez bence. Benim tavsiyem 6900XT alman yönünde. Oyun performansına bir kayıp yaşamazsın gayet iyi kart ve en az 10bin TL daha ucuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,909
Üyeler
193,194
Son üye
mehmetayrr
Geri