Kulaklık kafayı acıtıyor

Uygunsuz davranış
Yok diye biliyorum demiş ve sonra eklemişki ben yeni kulaklık alarak çözdüm sorunumu demiş. Biraz okuma biraz anlama her şey kafada bitiyor.
Bak biraderim doğumabataşvaki orama na şindeyuru iyi oku, adam kırmızı band kafayı acıtıyor buna güzel bir çözümünüz varmıdır diye bir soru sormuş bu adamda yok kardeşim yeni kulaklık al geçer diyor zaten yeni aldığı kulaklıkta da böyle bir sorun alabilir adam da bu kulaklığı zaten yeni almış olabilir böyle bir şey söyleyebilme ihtimali dahiliniz yok bu sadece beyin yoksunludur sadece etkileşim alabilmek için yorum yaparak dolduruyosunuz profilinizi

Bak biraderim doğumabataşvaki orama na şindeyuru iyi oku, adam kırmızı band kafayı acıtıyor buna güzel bir çözümünüz varmıdır diye bir soru sormuş bu adamda yok kardeşim yeni kulaklık al geçer diyor zaten yeni aldığı kulaklıkta da böyle bir sorun alabilir adam da bu kulaklığı zaten yeni almış olabilir böyle bir şey söyleyebilme ihtimali dahiliniz yok bu sadece beyin yoksunludur sadece etkileşim alabilmek için yorum yaparak dolduruyosunuz profilinizi
Bak güzel kardeşim deme :) en küçük kişi sensin şu konuşmada , 2 "beynini kullanıp" araştırarak alırsan böyle bir sorun çıkmaz :)

1616016707400.png
ya ben körüm yada sen okumanda ve anlamanda problem var galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pratik bir çözümü vardır diye sordum, kavga çıktı o.O2
geçenlerde biri daha açmıştı orda birisi şey yazmıştı 1 2 ay kullandım yumuşadı artık kafamı sıkmıyor falan demişti. Yada en kolayından iade etsin 7 14 günü geçmediyse

Alıntıyı görüntüle ya ben körüm yada sen okumanda ve anlamanda problem var galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geçenlerde biri daha açmıştı orda birisi şey yazmıştı 1 2 ay kullandım yumuşadı artık kafamı sıkmıyor falan demişti. Yada en kolayından iade etsin 7 14 günü geçmediyse
İade süresi bitti diye biliyorum

lan araştırılacak bir konu değil bu adam pratik bir çözüm aramak için soru soruyor yeni kulaklık al geçer diyor ikincisi yaşımı bilmiyorsun isteyen herkes yaşını büyültebilir üçüncüsü insanları yaşı küçük diye yargılayacak kadar aciz bir insansın

lan araştırılacak bir konu değil bu adam pratik bir çözüm aramak için soru soruyor yeni kulaklık al geçer diyor ikincisi yaşımı bilmiyorsun isteyen herkes yaşını büyültebilir üçüncüsü insanları yaşı küçük diye yargılayacak kadar aciz bir insansın
fazla boş yapmışsın kanka, adam çözümünü bilse zaten söylerdi, böyle bişey yazmış ki kendi de bulamamış çözümünü. Azcık kafanı çalıştırsan anlarsın zaten 😬

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,259
Üyeler
190,716
Son üye
samet.toprak
Geri