RX 5600 XT ile Ethereum

Reaksiyon skoru
3
Merhaba elimde 1 tane asus tuf 3 rx 5600 xt oc evo 6gb bir ekran kartı var, eth mining yapıyorum fakat hızı çok düşük, şuan ki hızı: 10 mh/s ekran kartımda hiç bir şekilde oynama yapmadım ne yaparak
hızını yükseltebilirim? İncelediğim kadarı ile MSI Afterburner üzerinden ekran kartı hızı vs. oynuyorlar bilmeden bir şey yapmak istemedim aranızda bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?

Normalde 37 Mh seviyelerine olması lazım overclock ile aşşırı büyük bir fark yaratamazsınız bir sorun var muhtemelen. Veya arkadaşın dediği gibi bir ayar açman lazım fakat benimde bilgim yok.

Screenshot_79.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğim gibi default ayarlarda.

Merhaba elimde 1 tane asus tuf 3 rx 5600 xt oc evo 6gb bir ekran kartı var, eth mining yapıyorum fakat hızı çok düşük, şuan ki hızı: 10 mh/s ekran kartımda hiç bir şekilde oynama yapmadım ne yaparak
hızını yükseltebilirim? İncelediğim kadarı ile MSI Afterburner üzerinden ekran kartı hızı vs. oynuyorlar bilmeden bir şey yapmak istemedim aranızda bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?
Radeon software'den gpu iş yükünü bilgi işlem olarak değiştirmen gerekiyor ayarlarda.
Daha sonra bellek zamanlama ayarını, bellek seviyesi 1 yapman gerekiyor. Bu ayarlardan sonra ekran kartına uygun OC ayarını yapıcaksın ve yeticek.

Hocam aynı kart var takipteyim sonuçları bekliyorum

Bende de 5600xt vardı gpu iş yükü diye bir şey yoktu direkt olarak 38 ile kazıyordum

Bir kaç video izledim radeon softwareden ekran kartımın ayarları ile oynadım hata verdi, ekran kartımı güncelledim bilgisayarı aç kapat yapıp ayarları default'a aldım şuan 36 mh seviyelerinde kazıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,118
Üyeler
186,848
Son üye
wildwachsend
Geri