Bu virüsler nelerdir

Anilkyae

80+ Silver
Reaksiyon skoru
789
Merhaba arkadaşlar arkadaşıma dinletemedim indirme her programı diye torrent kullanıyordu kendisi bilgisayarı corona yapmış bugünde zorladım kaspersky indirdi tam tarama yaptı 5 tane virüs çıktı ama kaspersk 1 tanesini silebildi aşağıya görselleri bırakıyorum

Son düzenleme:
istediğin kadar temizle virüs artık bulaşmış dosyalara ve benzeri dökümanlarına kendisini yedeklemiiştir kesin çözüm bu virüs programlarıda çok bi faydası olmuyor şahsen

Napmak gerek hocam torrent oyunların hepsini sildirdim tekrar tam tarama yapıyor googleda youtube girin indirme reddeldi diyordu

Güvenli modda kaspersky aktif edin ve silmeyi deneyin.

Videoyu izleyin bilgisayarı güvenli modda açın. Daha sonra virüs programını açın ve tarama yapın. Virüsleri o şekilde silmeyi deneyin.

Hocam peki orada işlem hatası dedi acaba güvenli modda der mi bide virüs nereden gelmiş ?

Hocam peki orada işlem hatası dedi acaba güvenli modda der mi bide virüs nereden gelmiş ?
Denetim masasında bilmediğiniz uygulamaları kaldırın. Güvenli modda hata verirse reset attığınızda normal moda geçecektir. Torrentten indirdiğiniz oyunları taratın. Büyük ihtimal crack dosyalarından bulaşmış olabilir. Daha sonra tarayıcınıza girin uzantıları yönet bölümünden bütün uzantıları silin.(Kullandıklarınız hariç) Hatta Chormu komple silip yeniden yüklerseniz daha iyi olur.

Denetim masasında bilmediğiniz uygulamaları kaldırın. Güvenli modda hata verirse reset attığınızda normal moda geçecektir. Torrentten indirdiğiniz oyunları taratın. Büyük ihtimal crack dosyalarından bulaşmış olabilir. Daha sonra tarayıcınıza girin uzantıları yönet bölümünden bütün uzantıları silin.(Kullandıklarınız hariç) Hatta Chormu komple silip yeniden yüklerseniz daha iyi olur.

Hocam crackleri sildirdim Mcafee yi virüs algılamış uzantıdada safe torrent diye bir şeyi kaldırttım tekrar tam tarama yaptırıyor eğer yine virüs çıkarsa yapacak bir şey yok

Hocam crackleri sildirdim Mcafee yi virüs algılamış uzantıdada safe torrent diye bir şeyi kaldırttım tekrar tam tarama yaptırıyor eğer yine virüs çıkarsa yapacak bir şey yok
Virüs arka planda açık olduğu için istediğiniz kadar tarama yapın antivirüs silmeyecektir. Güvenli modda tarama yapmanızı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,794
Üyeler
195,460
Son üye
DirenMetin2
Geri