Neler Yeni

Bu virüsler nelerdir

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
Merhaba arkadaşlar arkadaşıma dinletemedim indirme her programı diye torrent kullanıyordu kendisi bilgisayarı corona yapmış bugünde zorladım kaspersky indirdi tam tarama yaptı 5 tane virüs çıktı ama kaspersk 1 tanesini silebildi aşağıya görselleri bırakıyorum

Son düzenleme:

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
şu aşamadan sonra o bilgisayarın kurtulması zor klişe ama temiz bir sistem kurulumu herşeyin hakkından gelir

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
istediğin kadar temizle virüs artık bulaşmış dosyalara ve benzeri dökümanlarına kendisini yedeklemiiştir kesin çözüm bu virüs programlarıda çok bi faydası olmuyor şahsen

Napmak gerek hocam torrent oyunların hepsini sildirdim tekrar tam tarama yapıyor googleda youtube girin indirme reddeldi diyordu

servet95

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Servet Yücel
Güvenli modda kaspersky aktif edin ve silmeyi deneyin.

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Videoyu izleyin bilgisayarı güvenli modda açın. Daha sonra virüs programını açın ve tarama yapın. Virüsleri o şekilde silmeyi deneyin.

Hocam peki orada işlem hatası dedi acaba güvenli modda der mi bide virüs nereden gelmiş ?

servet95

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Servet Yücel
Hocam peki orada işlem hatası dedi acaba güvenli modda der mi bide virüs nereden gelmiş ?
Denetim masasında bilmediğiniz uygulamaları kaldırın. Güvenli modda hata verirse reset attığınızda normal moda geçecektir. Torrentten indirdiğiniz oyunları taratın. Büyük ihtimal crack dosyalarından bulaşmış olabilir. Daha sonra tarayıcınıza girin uzantıları yönet bölümünden bütün uzantıları silin.(Kullandıklarınız hariç) Hatta Chormu komple silip yeniden yüklerseniz daha iyi olur.

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
Denetim masasında bilmediğiniz uygulamaları kaldırın. Güvenli modda hata verirse reset attığınızda normal moda geçecektir. Torrentten indirdiğiniz oyunları taratın. Büyük ihtimal crack dosyalarından bulaşmış olabilir. Daha sonra tarayıcınıza girin uzantıları yönet bölümünden bütün uzantıları silin.(Kullandıklarınız hariç) Hatta Chormu komple silip yeniden yüklerseniz daha iyi olur.

Hocam crackleri sildirdim Mcafee yi virüs algılamış uzantıdada safe torrent diye bir şeyi kaldırttım tekrar tam tarama yaptırıyor eğer yine virüs çıkarsa yapacak bir şey yok

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,504
İsim
ArtiAnius

servet95

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Servet Yücel
Hocam crackleri sildirdim Mcafee yi virüs algılamış uzantıdada safe torrent diye bir şeyi kaldırttım tekrar tam tarama yaptırıyor eğer yine virüs çıkarsa yapacak bir şey yok
Virüs arka planda açık olduğu için istediğiniz kadar tarama yapın antivirüs silmeyecektir. Güvenli modda tarama yapmanızı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,150
Üyeler
159,581
Son üye
MarcelGerard7
Top Bottom