Öneri Oyun Önerisi

Swarthy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
184
Yakın zamanda eğer bi pc alırsam aklımda bitirmek istediğim çok oyun var fakat sizden de birkaç tavsiye almak istiyorum.(Mümkünse online değil hikaye odaklı olsun[Listemde yeterince online var] ama online da olur)Benim listemdeki oyunlar:
Skyrim, Kingdom Come Deliverance, Forest, Sea of Thieves, The Long Dark, Far Cry Primal (Birçok insanın aksine bu oyunu seviyorum ve daha önce 2 saat falan oynadım), Hitman, Watch Dogs 2, Witcher 3 ve 2, Fortnite, Apex Legends, Forza Horizon 4, Devil May Cry serisi, Final Fantasy XV, Stranded Deep, Green Hell, R6, GTA V, GTA IV, Bannerlord

Mafia 2,gerçekten güzel bir oyun.

Yakın zamanda eğer bi PC alırsam aklımda bitirmek istediğim çok oyun var fakat sizden de birkaç tavsiye almak istiyorum.(Mümkünse online değil hikaye odaklı olsun[Listemde yeterince online var] ama online da olur)Benim listemdeki oyunlar:
Skyrim, Kingdom Come Deliverance, Forest, Sea of Thieves, The Long Dark, Far Cry Primal (Birçok insanın aksine bu oyunu seviyorum ve daha önce 2 saat falan oynadım), Hitman, Watch Dogs 2, Witcher 3 ve 2, Fortnite, Apex Legends, Forza Horizon 4, Devil May Cry serisi, Final Fantasy XV, Stranded Deep, Green Hell, R6, GTA V, GTA IV, Bannerlord
(y)

• DeadSpace
  • DeadSpace 2
  • ENSLAVED™: Odyssey to the West
  • Castlevania: Lords of Shadows
  • The Darkness II
  • The Evil Within
  • The Evil Within 2
  • Mad Max
  • Remember Me
  • Sleeping Dogs
  • Wolfenstein serisi

• DeadSpace
  • DeadSpace 2
  • ENSLAVED™: Odyssey to the West
  • Castlevania: Lords of Shadows
  • The Darkness II
  • The Evil Within
  • The Evil Within 2
  • Mad Max
  • Remember Me
  • Sleeping Dogs
  • Wolfenstein: The New Order
Çok teşekkür ederim gayet güzel liste. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gta 4'ün üstüne hikaye olarak hiçbir oyunu tanımıyorum.
GTA 4 listemde :D

Bir de sizce Dishonored 1 ve 2 nasıl?

benim oyunlar klasörümün bır kısmı istediğini seç :D not : hepsi crackli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,483
Üyeler
187,517
Son üye
Volkarizma