R5 1600AF-Palit GTX 1650 Sistem nasıldır?

Reaksiyon skoru
3
Merhaba,Bu forumda yeniyim. Öncelikle az önce Game Garaj'da baktığım bilgisayar dikkatimi çekti.
1616317337973.png

Bu bilgisayara da layık bir monitör için bu 240Hz 1ms 27'' bir monitör seçtim.
1616317381062.png

Sizce bu bilgisayar iyi mi,Çünkü bu sistemde 1650 anca Palit bulabildim gerisi stokta yok ve kalanlar 1660'lar en az 2000tl ekliyorlar fiyata.

Bu sistem iyi fakat anakartta bir yükseltme yapılabilir.

Bu sistem iyi fakat anakartta bir yükseltme yapılabilir.
Kral sistem çok iyi monitöre 27 inç bakmayı tercih ederim ancak anakartıda B450M S2H V2 yapıcağımdan ilk fotomu tercih ederim kasa bakımından.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve bir ekleme;
İşlemciyi R5 2600 yaptım ve ramimi 16GB yaptım geriye kalan 2200tl

yani o zaman işlemciyi yükseltip ileride ekran kartında yükseltme yapacaksın o da ne kadar karlı olur bilemem

Ekran kartını Palit 1650 yaptığımdan dolayı birkaç yıl tutar diye düşünüyorum ardından fiyatlar deli aşağı düşerse 2060 Ti veya 1660S almayı düşünüyorum.
yani o zaman işlemciyi yükseltip ileride ekran kartında yükseltme yapacaksın o da ne kadar karlı olur bilemem

monitör de bunu alabilirsin senin attığın gibi ürünlerde sorun çıkabilir. yorumları okudum fakat ben olsam riske atmak istemem.
Yani ben bir monitör alıcaksam şunu açıkça söylemeliyim daha önce hiç masaüstü bilgisayarım olmadı ve şu an bile 7.5 yıllık bir laptop kullanıyorum. Çerçeve insanı delirtiyor yani G-Sync uyumlu şu monitörüde tercih ederdim;

Yani ben bir monitör alıcaksam şunu açıkça söylemeliyim daha önce hiç masaüstü bilgisayarım olmadı ve şu an bile 7.5 yıllık bir laptop kullanıyorum. Çerçeve insanı delirtiyor yani G-Sync uyumlu şu monitörüde tercih ederdim;
peki önereceklerim buraya kadardı şimdiden hayırlı olsun.

Geri