tooesperhd
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
keçpiş ossun neoltu
Şifreyi babapro0 yaparlarsa tabi heçklenirÖnde gelen bilgisayar ve donanım üreticilerinden Acer hacklendi:
"Bilgisayar korsanları50 milyon dolar fidye talep ediyor"
Bir grup hacker tarafından paylaşılan bu görsel ise önemli mali belgelerin ve e maillerin elinde olduğu düşünüüyor.
50milyon dolar ise bu konuda tarihin en büyük fidyelerinden biri.
Fotoğraf:
Alıntıyı görüntüle
o benim şifremdiŞifreyi babapro0 yaparlarsa tabi heçklenir
Koskoca hacker gelip barış abinin laptop'unu mu kurcalayacakE ben şuan bu mesajı Acer laptopdan yazıyorum, kapatayım laptopu en iyisi.![]()
adam birininkine bakıcak belli olmazKoskoca hacker gelip barış abinin laptop'unu mu kurcalayacak![]()
Onu bunu bilmem ama eğer 50milyon dolarlık bir fidye istiyorlarsa ellerinde önemli belgewler vardır.50milyon çok ya bence vermezler dava falan bi şekilde hallederler belki anonim kişileri nasıl dava edecekler bilmiyorum ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
adam birininkine bakıcak belli olmaz![]()
mantıklıOnu bunu bilmem ama eğer 50milyon dolarlık bir fidye istiyorlarsa ellerinde önemli belgewler vardır.
Video çekmezsen ben de seni hackleyeceğim yakında.Capcom ve CD Projekt Red de hacklenmişti geçenlerde. Çok artmaya başladı bu hack olayları.
Abi aç benim yolu Rehber yapıyorum.Video çekmezsen ben de seni hackleyeceğim yakında.
oha şifren çok zor benim şifrem: şifre kabul etmezse Şifre.o benim şifremdi![]()