Msi laptop fps sorunu

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
5,052
İlk günlerde grafikleri yüksek olan oyunları rahatlıkla oynatan Msi cx62 6qd şimdi hiç güzel performans vermiyor yeni nesil oyunlarda kasıyor.Termal macunum var ama daha sürmedim eğer laptop içini açarsam ne yapmam gerekir mesela fanı yağlamam gerekir mi? veya fps i düşüren başka etkenler olabilir mi cevaplarınızı bekliyorum.

Oyunlar sürekli geliştiği için performans düşüşü normal eğer güncel oyunları oynuyorsanız. Sistem özelliklerini ve oynadığınız oyunları söyler misiniz?

evet o laptop
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İ5 6300HQ - 940MX ekran kartı 8gb RAM
Zaman geçtikçe performansın yetmemesi gayet normal. Toz alıp termal macunu yenilemek sıcaklığı düşüreceği için performansı artırır. Ayrıca istiyorsanız ekran kartına OC yapabilirsiniz. MSI afterburner hakkında bir rehber var imzamda.

Zaman geçtikçe performansın yetmemesi gayet normal. Toz alıp termal macunu yenilemek sıcaklığı düşüreceği için performansı artırır. Ayrıca istiyorsanız ekran kartına OC yapabilirsiniz. MSI afterburner hakkında bir rehber var imzamda.
o ekran kartına yapılır mı ki

işlemcimin sıcaklığıma baktığımda 80 85 derece arası görmüştüm termal macun zamanı gelmiş ve ekran kartıda o sıcaklıklarda
O sıcaklıklar aslında laptop için o kadar yüksek değil, tozu almanız ve termal macunu yenilemenizle sıcaklığın ciddi anlamda düşeceğine eminim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,311
Üyeler
187,023
Son üye
aiktu
Geri