valorant ayarı ne işe yarıyor ?

ElyyaK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
372
valorantta nvidia düşük gecikme ayarı var bu açıık veya açık+takviyenin ne faydası nasıl bır sey oldugunu anlatabılırmsınız yanı fps dusuyormu ben mesela nvıdıa denetım masasından dusuk gecıkme oranını ultraya aldım oyundan açık+takiveye veya dırek acıka alsam bısey olurmu bı sens farkı veya fps dusermı bana bunların hepsını anlatırmısınız

açık+takviye yapın derim inputlag (öyle bir şeydi yanlışta yazmış olabilirim) azaltıyor yani adamları daha erken görüyorsunuz

valorantta nvidia düşük gecikme ayarı var bu açıık veya açık+takviyenin ne faydası nasıl bır sey oldugunu anlatabılırmsınız yanı fps dusuyormu ben mesela nvıdıa denetım masasından dusuk gecıkme oranını ultraya aldım oyundan açık+takiveye veya dırek acıka alsam bısey olurmu bı sens farkı veya fps dusermı bana bunların hepsını anlatırmısınız
Gecikme düşürüyor diye biliyorum yanlış bilmiyorsam

açık+takviye yapın derim inputlag (öyle bir şeydi yanlışta yazmış olabilirim) azaltıyor yani adamları daha erken görüyorsunuz
benım nvidia denetım masasından dusuk gecıkme ultrada acaba onla acık+takvıye yaparsam cok dusuk gecıkme olmazmı kafamı karıstırdı hem yanı acklarmısın

Sen fare ile ateş ettiğinde mesela, daha hızlı vurmaya yarıyor. Mili saniyelik işleri, kolaylaştırıyor gibi.
Radeon Anti Lag gibi bir şey.

İnşallah doğru tanımlamışımdır.

Sen fare ile ateş ettiğinde mesela, daha hızlı vurmaya yarıyor. Mili saniyelik işleri, kolaylaştırıyor gibi.
Radeon Anti Lag gibi bir şey.

İnşallah doğru tanımlamışımdır
peki ben pig atmaya calısırsam 70 lıralık klavyeyle nasıl bır sansım olur vurma acısından

Ekran kartının görüntüyü oluşturma süresini azaltıp düşmanları hatrı derecede daha önce görüyorsun diye biliyorum.

peki ben pig atmaya calısırsam 70 lıralık klavyeyle nasıl bır sansım olur vurma acısından
Mekanik klavye önemlide, daha çok iş oyuncunun refleksinde bitiyor.
Mekanik klavye, oyuncu faresi ve bu tarz yazılmalar ise, reflekse yardımcı oluyor.

Mekanik klavye önemlide, daha çok iş oyuncunun refleksinde bitiyor.
Mekanik klavye, oyuncu faresi ve bu tarz yazılmalar ise, reflekse yardımcı oluyor.
yanı sımdı klavyenın ms farkı yokmu 400 lıralık pusat k3 proyla mı daha ıyı pref pig atılır adama yoksa 70 lıralık klavyeylemi dusuk ms pig fln atılır

Gecikmeyi azaltıyor, rakiplerini daha erken görme avantajı sağlıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,533
Üyeler
192,744
Son üye
elydiscord
Geri