fosf3ren
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 537
o zaman keşke bunu alsaymışTamam fotoğrafını paylaştım aynı klavye mouse kulaklık fakat monitör değişik
o zaman keşke bunu alsaymışTamam fotoğrafını paylaştım aynı klavye mouse kulaklık fakat monitör değişik
Adam o kadar para vermiş bunu mu önerdin.
Düşundum ama hocam ekipman felan anakart ozellestirmelerle butcemi cok aşti oyuzden bole aldimHocam çok iyi de şuunu düşündünüz mü hiç? 2080super var içinde
![]()
Zodiak Silver | AMD Ryzen 5 7600X | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5060 8 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Evet, RTX 2080S var bu sistemde ayrıca monitör olarak MSI olmayabilir ama sonuçta buda güzel markaAdam o kadar para vermiş bunu mu önerdin.
Aga butcem ona yetmiyordu boyle daha iyi oldugunu dusunuyorumEvet, RTX 2080S var bu sistemde ayrıca monitör olarak MSI olmayabilir ama sonuçta buda güzel marka
James Donkey iyi mi?Evet, RTX 2080S var bu sistemde ayrıca monitör olarak MSI olmayabilir ama sonuçta buda güzel marka
James Donkey evet iyidir, Gamepower seçtim orada James Donkey değilJames Donkey iyi mi?
Hocam dediiğim gibi sistem yine çok iyi olmuş uzun süreler götürür seni.İleride ram arttırırımı yapabilirsin ve harddisk ekleyebilirsin.Düşundum ama hocam ekipman felan anakart ozellestirmelerle butcemi cok aşti oyuzden bole aldim
Gamep. de James D. hepsi kötü.James Donkey evet iyidir, Gamepower seçtim orada James Donkey değil
Bu bütçeye JD 710 almak, Icarus almak kadar saçma bir şey yok.Arkadaşlar bu şekilde yaptim iyi olmus mu ? Ince hesaptan alisveris yapan varmi ?
bayram sonuna kalirmi ?
Alıntıyı görüntüle