Ssddeki okuma/yazma hızı neye yarar?

Spawl

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
527
merhaba arkadaşlar ssdlerdeki okuma/yazma hızı neye yarar mesela bi oyunda nerde neye yarar yada başka bir uygulamada

merhaba arkadaşlar ssdlerdeki okuma/yazma hızı neye yarar mesela bi oyunda nerde neye yarar yada başka bir uygulamada
Uygulamanın daha hızlı açılmasını sağlar. Ayrıca oyunda uzak mesafe için render da çok işe yarar. Windows daha erken açılmasına olanak tanır.

SSD üzerinde/üzerine dosyaların taşınma hızını belirtir diye biliyorum. Ne kadar yüksek o kadar hızlı işlem yapması demek oluyor. Yukarıda da arkadaşın dediği gibi, uygulamalar daha hızlı açılır, windows daha erken başlar vs.

hızlı okuma ve yazmaya yarar hızlı açılır hızlı kapanır, programları ve oyunları hızlı şekilde kurar ve hızlı şekilde açar, oyunların bölümlerini veya yerlerini hızlı yükler, programlarda donma kasma olmaz, yüklemeler hızlanır
kısaca SSD bilgisayarı hızlandırır dostum

Ama oyun içi fps için bir değişiklik oluşturmaz.

SSD üzerinde/üzerine dosyaların taşınma hızını belirtir diye biliyorum. Ne kadar yüksek o kadar hızlı işlem yapması demek oluyor. Yukarıda da arkadaşın dediği gibi, uygulamalar daha hızlı açılır, windows daha erken başlar vs.
peki fps drop engeller diyorlar doğrumu?

Geri